Gazete Emek-Bir grup şarkıcı ve türkücüyü Afrin sınırına götüren AKP bu defa ise çoğunluğunu Beşiktaş ve Galatasaraylı eski futbolculardan oluşan bir grubu sınıra götürdü. Sporcular ve AKP'li milletvekili burada ortak bir açıklama yaptı. 

 
Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin operasyonuna destek için ‘Sanatçı Mehmetçik El Ele Platformu’ adıyla gerçekleştirilen organizasyonun 3’üncü kafilesi Kilis’e gitmek üzere Gaziantep’te bir araya geldi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan’ın da katıldığı Gaziantep’teki programa katılanların büyük bölümü futbolculardan oluşuyor. Programa katılanlar arasında Hakan Ünsal, Ali Tandoğan, Ayhan Akman, Ergün Penbe, Emre Aşık, Faruk Atalay, Hasan Kabze, İbrahim Toraman, Bülent Korkmaz, Tolunay Kafkas, Orhan Hakalmaz, Halil Söyletmez ve Mehmet Çevik yer aldı.

AKP'li KARACAN: ZİYARETLERİMİZ DEVAM EDECEK

Gaziantep’te düzenlenen basın toplantısında konuşan AKP Genel Başkan Yardımcısı Karacan, “Yanımızda sporcu ve sanatçı kardeşlerimiz var. Biz sadece birlikten kuvvet doğar düsturu ile sesimizin dünyaya daha kuvvetli ulaşması için buradayız. ‘Ben de gelmek istiyorum’ diyen sporcularımızla birlikte bu ziyaretlerimiz devam edecek” dedi.

Grup basın toplantısının ardından Kilis’e geçti. 

Kaynak: Duvar
 

Editör: TE Bilişim