Gazete Emek- Monaco İkinci Başkanı Oleg Petrov, Falcao’nun Galatasaray’a transferi hakkında konuştu. Petrov, "Falcao'yu çok istiyorlarsa 5 milyon Avro verecekler. Aksi halde Falcao hiçbir yere gitmez" dedi. Abdürrahim Albayrak'ın Falcao'ya sarılarak çektirdiği fotoğraftan sonra Galatasaray taraftarları çok umutlanmıştı. Her akşam 19.05'te Falcao gelecek diye sosyal medya hesaplarında kampanyalar yapıldı. 


Sabah'ta yer alan habere göre; Monaco İkinci Başkanı Oleg Petrov'un da, "Galatasaray adına Fransa'ya kadar geliyorlarsa önce oyuncu ile değil kulüple görüşeceklerdi. Bu işte yeni olabilirim ama bu saygısızlığı kabul edemem. Bedavaya göndermeyeceğiz. Falcao'yu çok istiyorlarsa 5 milyon euro verecekler. Aksi halde Falcao hiçbir yere gitmez, Monaco'da sözleşmesini tamamlar ve sezon sonunda serbest kalıp istediği yere gider" dediği belirtildi.

Sarı-Kırmızılılar, Falcao'nun kulübü Monaco'ya bonservis bedeli ödemek istemiyor. Cim-Bom, transfer kaynağı için elindeki oyunculardan bir ya da birkaçı ile yollarını ayırmak zorunda kalabilir.

Editör: TE Bilişim