Gazete Emek- Türkiye A Milli Futbol Takımının 5 Haziran'da Mekedonya ve 11 Haziran'da Kosova ile oynayacağı maçların kadrosu açıklandı. 


Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Makedonya ve Kosova maçları aday kadrosunu açıkladı. Altınordu’nun 2000 doğumlu kalecisi Berke Özer, Alanyaspor’dan Emre Akbaba ve Trabzonsporlu Yusuf Yazıcı, ilk kez A Milli Takım’a çağrıldı. Berke Özer, A milli takıma çağırılan 2000 sonrası doğumlu ilk futbolcu oldu.

A Milli Futbol Takımımızın, 5 Haziran’da Üsküp’te Makedonya ile özel maç yapacak. Milli Takım, 11 Haziran’da Arnavutluk’un İşkodra kentinde Kosova ile 2018 FIFA Dünya Kupası eleme maçına çıkacak.

A Milli Takım, 3 Haziran Cumartesi günü saat 17.00’de TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde toplanacak. Makedonya karşılaşması için 4 Haziran’da saat 14.30’da İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Üsküp’e hareket edecek ve Skopje Marriott Hotel’de kampa girecek A Milliler, aynı gün 18.30’da II. Filip Arena’da son çalışmasını yapacak.

İşte Kadro:

Makedonya maçının hemen ardından uçakla Üsküp’ten İtalya’nın Trieste kentine gidecek A Milli Takım kafilesi, buradan otobüsle Slovenya’nın Portoroz şehrine geçecek. Kempinski Palace’de konaklayacak A Milli Takım, Kosova maçı öncesindeki antrenmanlarını ise FC Koper takımının maçlarına ev sahipliği yapan Bonifika Stadyumu’nda gerçekleştirecek.

Editör: TE Bilişim