Gazete Emek-  Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada test sonucu pozitif çıkan oyuncunun ve personelin tedavilerine başladıklarını duyurdu. Trabzonspor, bir futbolcusunun koronavirüs (Covid-19) test sonucunun pozitif çıktığını açıkladı.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da koronavirüs şoku yaşanıyor. Sarı kırmızılı ekipte iki futbolcunun test sonucunun pozitif çıktığı belirtildi. Kulüp yaptığı açıklamada "İki oyuncumuzun sonuçlarının pozitif olduğu tespit edilmiştir" ifadelerine yer verdi. Oyuncuların klinik şikayetinin olmadığı ve izolasyon sürecinin başladığı da ifade edildi.

Fenerbahçe'den resmi açıklama

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz tarafından Samandıra Can Bartu Tesisleri'mizde bugün tüm futbolcu, teknik ekip ve çalışanlarımıza Covid-19 tanı testi yapılmıştır. Profesyonel futbol takımımız oyuncularından birinin ve teknik ekipten bir çalışanımızın sonuçlarının pozitif olduğu test sonuçları ile tespit edilmiştir. Testte pozitif çıkan oyuncumuz ve teknik ekip çalışanımız ev izolasyonuna alınmış ve tedavilerine başlanmıştır. Konu hakkında gelişme oldukça tekrar kamuoyuna bilgilendirme yapılacaktır." denildi.

Galatasaray'dan resmi açıklama

"Kulübümüz tarafından, 2020-2021 sezonu öncesi Galatasaray Futbol Takımı oyuncuları, teknik heyetimiz, performans, sağlık, idari ve destek kadrolarındaki çalışanlarımız için sponsor hastanelerimiz Medical Park'ın ve Liv Hospital'ın katkılarıyla tatil dönüşü yapılan Covid-19 PCR testleri sonrası, iki oyuncumuzun sonuçlarının pozitif olduğu tespit edilmiştir. Klinik şikayeti olmayan oyuncularımız için izolasyon ve tedavi sürecine başlanmıştır. Konu ile ilgili yeni bir gelişme oldukça kamuoyu bilgilendirilmeye devam edilecektir."

Trabzonspor, bir futbolcusunun koronavirüs (Covid-19) test sonucunun pozitif çıktığını açıkladı.

Editör: TE Bilişim