Gazete Emek- Süper Lig'in 1. haftasında Giresunspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Mücadelenin 61. dakikasında Galatasaray'da Marcao ile Kerem Aktürkoğlu arasında tartışma yaşanırken, oldukça sinirlenen Marcao takım arkadaşına önce kafa, sonra da yumruk attı. Pozisyonu VAR uyarısıyla monitörden izleyen hakem Erkan Özdamar, Marcao'yu kırmızı kartla oyundan attı.

Homofobik saldırıların hedefi olan Ebrar Karakurt'a destek

Süper Lig'in 1. haftasında Giresunspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Mücadelenin 61. dakikasında ise sahalarda ender görülen bi olay yaşandı.

Sarı-kırmızılıların iki futbolcusu Kerem Aktürkoğlu ve Marcao büyük bir tartışma yaşadı. Kerem'in kendisine 'sus' işareti yapan Kerem'e kızıp bir anda genç futbolcunun üzerine yürüdü. Daha sonrasında sinirlerine hakim olamayan Marcao, Kerem'e önce kafa, sonra da yumruk attı.

Fatih Altaylı: Cumhur İttifakı’nın Bozkurt’taki oyu yüzde 90 küsur, demek ki halk her şeye onay vermiş

Pozisyonu VAR uyarısıyla monitörden izleyen hakem Erkan Özdamar, Brezilyalı futbolcuyu kırmızı kartla oyundan attı. Olay sonrası oldukça sinirlenen Fatih Terim, Kerem Aktürkoğlu'nu da oyundan aldı.

Fatih Terim: "Maçtan yarım saat sonra yaptırım uygulanacak mı sorusu, herhalde senin kulağına söylenen bir şey. Yaptırım uygularsak biz uygulayacağız. Kimseyi de ilgilendirmez."

Galatasaray, Giresunspor’u 2-0 mağlup etti.

ÖZÜR DİLEDİ

Instagram hesabından video paylaşan Marcao, maçta yaşananları 'talihsizlik' olarak yorumladı.

Marcao, Aktürkoğlu'ndan özür dileyerek, "Haklı olduğumu düşündüğüm bir konuda o anki öfkeme yenik düştüm. Kerem'in anne ve babasından, onların elini öperek af diliyorum. Kardeşim Kerem'den çok çok özür diliyorum" dedi.

Editör: TE Bilişim