Gazete Emek- Kadın düşmanı ve gerici açıklamalarıyla bilinen ilahiyatçı İhsan Şenocak, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları’nda bugün Çin’i 3-0 mağlup ederek büyük başarı kazanan A Milli Kadın Voleybol Takımı’nı hedef aldı. Şenocak Twitter hesabından yaptığı paylaşımda,  oyunculara hakaret etti ve “İslamın kızı! Sen oyun alanlarının değil, imanın, iffetin, ahlakın, hayanın, edebin sultanısın" dedi.

Klibi erotik olduğu için YouTube’dan kaldırılan Bülent Serttaş: Bunu yapanlar vatan hainidir, ülkeye karşılar

"SEN OYUN ALANLARININ DEĞİL, İFFETİN SULTANISIN"

Şenocak’ın paylaşımı şu şekilde: “İslamın kızı! Sen oyun alanlarının değil, imanın, iffetin, ahlakın, hayanın, edebin sutanısın; sen ‘burnunu göstermekten utanan’ anaların evladısın. Ekranlara ve sakallı ağabeylerinin popüler kültürün kurbanlarına ‘sultan’ demesine aldanmayasın! Umudumuz da, duamız da sensin!”

“Bedelli askerlik kaldırılacak” iddialarına ilişkin TSK’dan açıklama

"SERMAYESİ ‘KÜFÜR’ OLAN AHLAK YOBAZLARIYLA HUKUK ÖNÜNDE TEK TEK HESAPLAŞACAĞIM"

Paylaşımı ile büyük tepki çeken Şenocak, gelen eleştirilere “hesaplaşacağım” diyerek tepki gösterdi.  Şenocak’ın eleştirilere cevap olarak attığı tweet şu şekilde: “İfademde tek cümlelik bir hakaret yok. İslamın kızına ne olması ve olmaması noktasında bir çağrı var. Sermayesi “küfür” olan AHLAK YOBAZLARIYLA hukuk önünde tek tek HESAPLAŞACAĞIM. Sizin keyfinize göre DEĞİL İSLAMA göre konuşacağım. Dinime sövenle hesaplaşmadan canımı alma YA RABBİ!”

Kaynak: Dokuz8haber

Editör: TE Bilişim