Gazete Emek- Mesut Özil'e sorulan sorular ve cevapları şöyle:

Soru: Şu an tek bir kontrat teklifi alsanız ve bu kulüp Tottenham olsa kabul eder misiniz? Yoksa futbolu mu bırakırsınız? Cevap: Kolay soru. Emeklilik!

Soru: Arsenal'da birlikte oynadığın en iyi 11?Cevap: Ospina, Sagna, Koscielny, Mertesacker, Kolasinac, Cazorla, Ramsey, Gnabry, Mesut Özil, Alexis Sanchez, Aubameyang

‘’TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK KULÜBÜ FENERBAHÇE’’

Soru: İstanbul'da en sevdiğin semt hangisi?

Cevap: Kadıköy

Soru: Arsenal'da oynamaktan hiç keyif aldın mı?

Hasip Kaplan’dan medya göndermeli WhatsApp açıklaması

Cevap: Tabii ki. Birçok inişler ve çıkışlar oldu. Ancak hiçbir zaman Arsenal'a katıldığım için pişman olmadım. Hatta dürüst olmak gerekirse pandemiden önceki son birkaç maç çok eğlenceliydi. O dönem çok iyi bir yolda olduğumuzu düşündüm ama sonradan işler değişti.

Soru: Schalke'ye gider misin? Seni orada takıma yardım ederken görmeyi çok arzularız.

Cevap: Hayır. Dürüst olmak gerekirse her zaman Schalke'ye sempati duyacağım ve kalbimde onlar için en iyisini dileyeceğim. Ancak şu anda benim için gerçekçi bir opsiyon değil.

Son ankette Cumhur İttifakı paramparça

Soru: Neden Fenerbahçe'yi tutuyorsun? Seni Fenerbahçe'yi bu kadar sevmeye sevk eden şey neydi? Cevap: Almanya'da Fenerbahçeli bir çocuk olarak büyüdüm. Her Türk-Alman çocuk bir Türk takımı tutarak büyür. Benim takımım Fenerbahçe'ydi. Fenerbahçe, İspanya'daki Real Madrid gibi. Türkiye'nin en büyük kulübü.

‘’RONALDO MU MESSİ Mİ?’’

Soru: Sence Sergio Ramos tarihin en iyi savunmacılarından biri olarak anılacak mı?Cevap: Sergio Ramos'un hırsı ve kazanma arzusu inanılmaz. Benim jenerasyonumun en iyi savunmacısı diyebilirim

Soru: Arsenal'da Emile Smith Rowe hakkında düşüncelerin ne?Cevap: Son birkaç maçta 10 numara pozisyonunda fark yarattı ve 10 numara oynamanın günümüz futbolunda hala mantıklı olabileceğini gösterdi.

Soru: Ronaldo mu, Messi mi?Cevap: Lionel Messi, İspanya'da en iyilerden biri olduğunu kanıtladı. Ancak Ronaldo oynadığı her ülkede en iyisiydi.

Kaynak: NTV Spor

Editör: TE Bilişim