GAZETE EMEK ÖZEL-İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun "Kandil'den Amedspor'a destek geliyor" açıklamasına Amedspor geçtiğimiz haftalarda yanıt vermişti. Ancak, Soylu'nun bu açıklamalarının ardından bir anda Amedspor tekrar özelikle anaakım medyanın gündemine oturmuştu. 

Sağduyulu kesimlerin destek verdiği Amedspor bazı kesimlerce hedef haline getirildi. Amedspor'da daha önce yöneticilik yapan Avukat Soran Haldi Mızrak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Soylu'nun açıklamlarının ardından Amedspor'a inceleme için müfetişlerin gönderildiğini söyledi. 

Mızrak paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

İçişleri Bakanı'nın açıklamasından sonra Amedspor'a inceleme için müfettiş gönderiliyor, bu müfettişler yaklaşık bir haftadır kulüpte "bahane arıyorlar" ancak kulüpten bugüne kadar tek bir açıklama yapma gereği duymuyor. Neyi bekliyorsunuz, kulübe kayyum atanmasını mı?

Gazete Emek'in konuya ilişkin ulaştığı Amedspor Başkanı Metin Klavuz ise Amedspor'a müfettişlerin gönderildiğini doğruladı. Klavuz bu konuya ilişkin detaylı açıklama yapacaklarını söyledi. 


 

Editör: TE Bilişim