Gazete Emek- TFF'nin resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, seyircilerin statlara HES-Passolig entegrasyonu ile Passolig üzerinden alınan biletlerle girebileceği belirtildi. 

Covid-19 aşıları kontrol edilen ve HES'in onay verdiği seyircilerin statlara girebileceği vurgulanırken, aşı olmamış ve Covid-19 geçirmemiş seyircilerin müsabaka gününden 48 saat önce PCR testi yapması gerektiği ifade edildi. 

Birçok kentte orman yangınları: Yerleşim yerleri tehdit altında

Covid-19 geçirmiş ancak müsabaka tarihi itibarıyla henüz aşı takvimini tamamlamamış seyircilerin ise HES onayı ile stadyuma girebileceği duyuruldu. 

Öte yandan seyircilere yönelik HES uygulama sorgulamalarının Süper Lig ve TFF 1. Lig için Passolig ile yapılacağı da kaydedildi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, "Stat kapasitesinin yüzde 50'si, locaların ise yüzde 100'ü olmak üzere artık taraftarlarımız statlarda maç izleyebilecekler" açıklamasını yaptı.

Özgür Demirtaş genç Afgan göçmenleri sordu: Savaştan kaçıyorlarsa neden çocuk, yaşlı, kadın yok

ÖZDEMİR'DEN AÇIKLAMALAR 

TFF Başkanı Nihat Özdemir, TFF Olağan Genel Kurulu'nda açıklamalarda bulundu. 

Özdemir, açıklamasında, "Stadyum kapasitelerinin yüzde 50'si, locaların yüzde 100 olmak üzere taraftarlarımız bu sezon maç izleyebilecekler. Salgının seyrine göre futbol ailemiz için her türlü kolaylığı sağlayacağız" ifadelerini kullandı.

Uşşaki tarikatı şeyhi Eyyüp Fatih Şağban’ın attığı istismar mesajları ortaya çıktı 

Kaynak: Artı Gerçek 

Editör: TE Bilişim