Gazete Emek- TÜİK'in enflasyon rakamlarını açıklamasının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile TÜİK'in kendisine randevu vermediğini ifade etmiş ve " Saat 11.00'de geliyorum, haberiniz olsun" demişti. Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyet TÜİK binası önüne geldi. Heyet içeri alınmadı. 


HDP'den Kars Belediye Başkanı seçilen ancak İçişleri Bakanlığı kararıyla yerine kayyum atanarak görevden alınan Ayhan Bilgen, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ hakkında, "Düne kadar iktidar adına tetikçilik yaparken şimdi muhalefete geçip millete cesaret dersi verenleri muhalif medya da baş köşeye oturuyor" paylaşımını yaptı. 


GÜNÜN ÖZETİ

Bakan Soylu’dan TÜİK'e alınmayan Kılıçdaroğlu’na : Ana muhalefet lideri mekan basmaya gitmez

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, enflasyon verilerinin açıklanması sonrası TÜİK'e giden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na "Ana Muhalefet Partisi Genel Başkanı, PKK, DHKP-C ve organize suç örgütlerinin ağına düşüp, onlara özenip, mekan basmaya gitmez" dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN



Ayhan Bilgen, “daha düne kadar tetikçilik yapıyordu” dediği ismi Oda TV’ye açıkladı

Kars'ın HDP'li eski Belediye Başkanı Ayhan Bilgen,Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ için "Düne kadar iktidar adına tetikçilik yaparken şimdi muhalefete geçip millete cesaret dersi verenleri muhalif medya da baş köşeye oturuyor" ifadelerini kullandı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Fahrettin Altun: Doğalgazı çıkarmaya başladığımızda döviz ihtiyacı azalacak

Fahrettin Altun, “İhracatta Cumhuriyet tarihimizin en yüksek aylık rakamına ulaşıldı. Kısa zamanda keşfettiğimiz doğalgaz rezervlerini de çıkarmaya başladığımızda enerji için döviz çıktısı azalacak”dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN




TÜİK verileri paylaştı: Kasım'da enflasyon yüzde 3.51 arttı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre Kasım ayında enflasyon yüzde 3.51 arttı, yıllık bazda ise yüzde 21.31 oldu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN
 


TÜİK’ten Kılıçdaroğlu'nun randevu talebine red: “Saat 11'de geliyorum haberiniz olsun”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TÜİK'in enflasyon rakamlarını açıklamasının ardından TÜİK'e seslendi. Kılıçdaroğlu, "Saat 11.00'de geliyorum, haberiniz olsun" dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN
 

10 yıl hapis cezası verilen Musa Orhan’ın tutuklama talebi reddedildi

Siirt’te İpek Er’e cinsel saldırıda bulunduktan sonra intihara sürükleyerek yaşamını yitirmesine neden olan uzman çavuş Musa Orhan hakkında 10 yıl hapis cezası verildi.
 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN



Alkollü içeceklere yeni zam!

Türkiye Tekel Bayiler Platformu Başkanı Özgür Aybaş, Brown-Forman grubundaki alkollü içeceklere zam geldiğini açıkladı. Aybaş, Twitter paylaşımında “Yorum yazmıyorum artık” diye konuştu.
 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN




Erk Acarer: Peker’in ev hapsinde olduğunu biliyoruz

Gazeteci Erk Acarer, kendisinden bir süredir haber alınamayan organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in son durumuna dair açıklamalarda bulundu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN




TÜİK, Kılıçdaroğlu'na kapıları açmadı; Kılıçdaroğlu’ndan sert açıklama


"Randevu istedim, vermediler, geliyorum haberiniz olsun" diyerek TÜİK'e giden CHP liderine Kemal Kılıçdaroğlu, kurumdan içeriye alnmadı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN



Ekonomistlerden Merkez Bankası’nın ‘doğrudan döviz müdahalesi’ kararına karşı uyarı


Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) döviz piyasasına satım yönünde müdahale etti. Merkez Bankası’nın aldığı kararı değerlendiren ekonomistler, 'Rezerv satmayın' uyarısında bulundu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN



Cübbeli Ahmet'ten Erdoğan'a tepki: Burası şeriat devleti mi? Öyleyse ona göre davransınlar

Habertürk yazarı Fatih Altaylı bugünkü yazısında Cübbeli Ahmet ile telefon görüşmesini kaleme aldı. Cübbeli Ahmet, Erdoğan'a "Bakın bu durum İslam’a büyük zarar veriyor. Farkındalar mı bilmiyorum. Bu ekonomik politikayı Nas diye sürdürürsen ve millet batarsa herkes ‘Kuran batırdı bizi' demeye başlayacak" diyerek tepki gösterdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN



AKP’li Özhaseki: "Bizden önce sicilli militanlar belediyede çalışıyordu"

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, önceki belediye yönetimini eleştirerek, “Bizim belediyecilik anlayışımızdan önce Kayseri’de sicilli militanlar belediyede çalışıyordu” iddiasında bulundu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN
 

Editör: TE Bilişim