• DOLAR 32,45 %-0.15
  • EURO 34,83 %-0.66
  • ALTIN 2.439,70 %0.14
  • BİST100 9.916 %2.05
  • BITCOIN 62.512 %-2.32
  • ETHERIUM 3.081 %-1.82
13°
6 saat önce GÜNDEM

Eski SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP lideri Özgür Özel’in yapacağı görüşmeye ilişkin ‘doğru buluyorum’ açıklamanı yaptı.

10 saat önce GÜNDEM

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 9 Mayıs'ta ABD'ye yapacağı ziyaretin ertelendiği bildirildi. Söz konusu değişiklik, Türkiye'nin talebi üzerine gerçekleştirildi.

11 saat önce GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Erdoğan, katıldığı bir konferansta, "İsrail'le artık ilişkilerimizi ticari anlamda başta olmak üzere kestik kesiyoruz" açıklamasını yaptı.

13 saat önce EMEK HABERLERİ

Birleşik Metal-İş Sendikası, MESEM projesiyle ilgili görüşmek için ILO Ankara Ofisi’ni ziyaret etti.

17 saat önce VAN VE DİYARBAKIR HABERLERİ

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, kayyımın 2 milyar 438 milyon TL borç bıraktığını ve 31 Mart-8 Nisan tarihleri arasında 411 milyon ödeme yaptığını açıkladı.

19 saat önce GÜNDEM

Sabah saatlerinde CHP’li İzmit Belediyesi ile AKP’li Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri arasında yaşanan tartışmada İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in yanına yaklaşmak isteyen İzmit Belediyesi AKP Meclis Üyesi İbrahim Efe arbedede yere düşüp yuvarlandığı görüntülerin ardından sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı.

20 saat önce GÜNDEM

Günlük hava durumu raporunu açıklayan Meteoroloji, kuvvetli rüzgar ve toz taşınımı uyarısı yaptı. Bazı illerde sağanak yağış beklenirken, hava sıcaklığı mevsim normalleri civarında seyretmeye devam edecek.

1 gün önce GÜNDEM

İznik Gölü yakınında HEKTAŞ bünyesinde kurulması planlanan tesise karşı yurttaşların mücadelesi sürüyor. Halkın katılımı toplantısında bir araya gelen çok sayıda bölge sakini tepkilerini dile getirdi.

1 gün önce EMEK HABERLERİ

İçlerinde Zülfü Livaneli, Genco Erkal, Orhan Pamuk ve Oya Baydar’ın da olduğu pek çok sanatçı, İstanbul Valiliği’nin Taksim’i 1 Mayıs’ta kapatmasına karşı yazılı bir açıklama yayımladı.

1 gün önce EKONOMİ

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK) yerel seçim sonrası kritik faiz kararını açıkladı. Yılın dördüncü toplantısını yapan PPK, yüzde 50 olan politika faizini sabit tuttu.