Gazete Emek - TFF 2. Lig Kırmızı grupta şampiyonluğa ulaşan Amedspor, zaferin tadını taraftarlarıyla çıkardı. Diyarbakır Stadı’nda yapılan kutlamalara binlerce taraftar katılırken, stadyumda büyük coşku yaşandı. Sahneye ilk olarak sanatçı Jehrmar sahne aldı. Ardından Helim Omeri güzel parçalarıyla taraftarı coşturdu

Amedspor'un kupa törenini düzenlediği Diyarbakır Stadyumu'na on binlerce kişi akın etti. Kupa törenini bekleyen taraftarlar çalan müzikler eşliğinde eğlendi. Kutlamalar için stadyuma dev bir platform kuruldu.

Havai fişek gösterilerinin yapıldığı kutlamalarda Xêro Abbas, Azad Bedran, Şiyar Berwari, Bajar, Pervin Chakar, Helim Omeri, Jehrmar ve DJ Ramazan Karakaş sahne aldı.

Amedspor kupasına kavuştu

Sanatçıların ardından Amedspor’un kupası sahaya getirildi. Amedspor kaptanı Onur Karakabak, şampiyonluk kupasını kaldırdı, oyuncular ve taraftarlar büyük coşku yaşadı.

Oyuncular eşleriyle sahneye çıktı

Amedspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, ekibi ve oyuncular, madalyalarını almak için seçtikleri şarkılarla tek tek sahaya çıktı.

Amedspor’un şampiyonluk kupası sahaya getirildi

TFF 2.Lig'den sorumlu Volkan Can önce oyunculara madalyalarını verdi, ardından takım kaptanı Onur Karakabak'a kupayı verdi. Kupayı alan oyuncular büyük bir sevinç yaşadı.

Amed şehrim benim sende saklı tüm düşlerim'

Kupa töreninin ardından sanatçı İlkay Akkaya sahneye çıktı. Akkaya, futbolcularla birlikte 'Amed şehrim benim, sende saklı tüm düşlerim' şarkısını birlikte söyledi.

Büyükşehir eş başkanları da katıldı

Ali Koç açıkladı; Fenerbahçe büyük İstanbul mitingine hazırlanıyor Ali Koç açıkladı; Fenerbahçe büyük İstanbul mitingine hazırlanıyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Doğan Hatun, DEM Parti Diyarbakır Milletvekili Serhat Eren, DEM Parti Diyarbakır İl Eşbaşkanları Pınar Sakık Tekin ile Abbas Şahin, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya, Demokratik DBP Diyarbakır İl Eşbaşkanı Şirin Gürbüz, DEM Parti MYK üyesi İbrahim Akın, Bağlar Belediyesi Eşbaşkanı Siraç Çelik ile CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ve çok sayıda STK temsilcisi kupa törenini protokolden takip etti.

Kaynak: Amida Haber

Editör: Bekir GÜNEŞ