• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.599 %1.81
  • ETHERIUM 3.260 %2.19
23°

Amedspor Haberleri

Amedspor haberleri ve güncel Amedspor gelişmeleri, Amedspor ile ilgili tüm video, Amedspor fotoğrafları ve Amedspor haberleri Gazete Emek sitemizde


SPOR

Tecrübeli teknik direktör Ersun Yanal yönetimindeki Trendyol 1. Lig ekiplerinden Amedspor forvete Süper Lig’den takviye yaptı.

SPOR

Sakaryaspor, fikstür paylaşımında Amedspor'un logosuna sansür uyguladı.

SPOR

Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde TFF 1. Lig fikstürü çekildi. Amedspor, ilk maçında Fatih Karagümrük ile karşılaşacak.

SPOR

Kocaeli Kartepe'de kampta bulunan Amedspor'a ünlü bir isim sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Çekdar Orhan, ziyaretçinin fotoğrafını paylaştı.

SPOR

TFF 1.Lig ekiplerinden Amedspor, yeni sezon için kombine biletlerin satışa çıktığını duyurdu. Bilet fiyatları ise VIP 21 bin lira, Güney...

SPOR

Amedspor’un bir dönem formasını terletmiş olan Deniz Naki’den gündemdeki Merih Demiral'ın 'bozkurt' işaretine ilişkin açıklama geldi.

SPOR

Amedspor Başkanı Aziz Elaldı, Avrupa’ya yaptığı 15 ünlük ziyaret ve kulüpteki son gelişmeler hakkında açıklamalarda bulundu.

Amedspor Yüksek İstişare kurulundan emekliye ayrılan Diyarbakır valisine cevap: Destek vermedi, verilen destekleri de engelledi

SPOR

Amedspor’da teknik direktör için Ersun Yanal’la anlaşma sağlanırken tecrübeli hoca Diyarbakır’a geldi.

SPOR

Amedspor, teknik direktörlük için anlaşma sağladığı Ersun Yanal’ın yarın imza için Diyarbakır’a geleceğini duyurdu.

SPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor, geçtiğimiz hafta düzenlenmesi gereken kongresini bugün topladı.

SPOR

Trendyol 1. Lig'e yükselen Amedspor'un yeni hocası, Ersun Yanal olacak. Geçmişte Fenerbahçe'yi şampiyon yapan Yanal ile bir yıllık anlaşma sağlandı.