Gazete Emek - Türkiye Futbol Federasyonu 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta mücadele veren Amedspor, ligin 18’inci haftasında İzmir’de oynanan maçta Menemen Belediyespor ile karşı karşıya gelmiş, karşılaşma 1-0 Menemen Belediyespor’un galibiyetiyle sona ermişti. 

 Menemen Belediyespor yenilgisi sonrası Teknik Direktör Serdar Bozkurt ile yollarını ayıran Amedspor, tecrübeli hoca Mesut Bakkal ile anlaştı.

Türkiye Futbol Federasyonu 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta mücadele veren Amedspor, ligin 18’inci haftasında İzmir’de oynanan maçta Menemen Belediyespor ile karşı karşıya gelmiş, karşılaşma 1-0 Menemen Belediyespor’un galibiyetiyle sona ermişti.

36 puanda kalan ve ligde 3’üncü sıraya gerileyen Amedspor, Serdar Bozkurt ile yollarını ayırmıştı.

Kulübün X hesabından yapılan açıklamada Mesut Bakkal ile anlaşmaya varıldığı duyuruldu.

Hoşgeldin Mesut Bakkal

Kulübümüz, kariyerinde Süper Lig ve 1. Lig takımlarını çalıştıran tecrübeli teknik direktör Mesut Bakkal ile anlaşmaya vardı.

Mesut Bakkal için düzenlenen imza törenine Kulüp Başkanımız Aziz Elaldı ve Futbol Şube Genel Kaptanımız Ahmet Ülmez katıldı.

Hocamıza ve camiamıza hayırlı olmasını dileriz.”

Mesut Bakkal’ın açıklaması şu şekilde: 

Fenerbahçe’nin süper kupa cezası belli oldu Fenerbahçe’nin süper kupa cezası belli oldu

Değerli Amedsporlular,

Bu büyük camianın teknik direktörü olarak göreve başlamaktan dolayı büyük bir mutluluk ve gurur duyuyorum. Yeni görevimizde başkanımız, yöneticilerimiz, teknik ekibimiz ve en önemlisi siz değerli taraftarlarımızla birlikte olmanın heyecanını yaşıyorum. Amedspor'a olan inancımızı ve sevgimizi en iyi şekilde sahaya yansıtarak, sezonu birlikte zirvede tamamlayacağımıza yürekten inanıyorum.

Camiamızın büyüklüğünün ve taraftarlarımızın tutkusunun farkındayız. Bu sevgi ve beklenti bizim için çok değerli. Hep birlikte, güçlü bir ekip oluşturarak şampiyon olacağımıza inancımız tam.

Takımımızı daha da güçlendirmek adına transfer çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Camiamıza en uygun oyuncuları seçmek ve Amedspor geleneğini en iyi şekilde temsil etmek için çaba harcıyoruz.

Bu yolculukta her birimizin desteği büyük bir öneme sahip. Birlik ve beraberlik içinde, sevgiyle, saygıyla, Amedspor'a yakışan başarıları birlikte elde edeceğimize olan inancımız tam.

Bu yolda bize düşen görevleri layıkıyla yerine getirecek ve Amedspor'u hak ettiği zirveye taşıyacağız.

Saygılarımla,

Mesut Bakkal

Amedspor Teknik Direktörü

Editör: Bekir GÜNEŞ