Gazete Emek - 2. Lig Kırmızı Grup’ta zirve mücadelesi veren Amedspor, ligin 17. Haftasında deplasmanda karşılaştığı Iğdır Futbol Kulübü ile 1-1 berabere kaldı. Maçın 68. Dakikasında Berk İsmail Ünsal ile 1-0 öne geçen Amed, 82. Dakikada kalesinde gördüğü golle engel olmadı ve maç 1-1 bitti.

AMEDSPOR LİDERLE FARKI 4’E ÇIKARDI

Amedspor bu sonuçla ligde 33 puanla ikinci sıradaki yerini korurken, 37 puana ulaşan lider Kastamonuspor ile puan farkını 4’e yükseltti. Iğdır FK ise 33 puanla üçüncü sırada yer alıyor.

Yapay zekanın Fenerbahçe - Olympiakos maçı için skor tahmini Yapay zekanın Fenerbahçe - Olympiakos maçı için skor tahmini

AMEDSPOR TARAFTARLARI YILLAR SONRA DEPLASMANDA

Yaklaşık 7 yıldır deplasman yasağına maruz kalan Amedspor taraftarları Iğdır’da takımını tribünde destekledi. Karlı havaya aldırış etmeden Iğdır’a giden taraftar, eski kaptan Şehmus Özer’in fotoğrafıyla takımına destek verdi. Amedsporlu futbolcular ise maç başlamadan önce taraftarlara çiçek taktim etti.

BAŞKANLARDAN SAMİMİ GÖRÜNTÜLER

Öte yandan Iğdır FK Başkanı AKP’li Cantürk Alagöz, Amedspor Başkanı Aziz Elaldı ve yönetim kurulunu yemekte ağırladı çiçek takdim etti.

Amedspor böylece ligde 4 maçtır kazanamıyor

AMEDSPOR’DA RAKİP SOMASPOR

Amedspor 17 Aralık Pazar günü saat: 14.00’de Diyarbakır Stadyumu’nda Somaspor’u ağırlayacak

Kaynak: Mücadele Gazetesi

Editör: Bekir GÜNEŞ