Gazete Emek- Amedspor’un İnegöl’de, Amedspor eski futbolcusu Mansur Çalar’ın Kırklareli’de yaşadıkları tehdit, küfür, sözlü ve ırkçı saldırı üzerine Amedspor eski Başkanı Selahattin Yıldırım, 2 yıl önce Kırklareli deplasmanında yaşananları yazdı.

“AVRUPA’DA OLSA TAKIMLAR FUTBOLDAN MEN EDİLİR”

Diyarbakır’da kaymakam ile DEM Parti arasında protokol krizi! Diyarbakır’da kaymakam ile DEM Parti arasında protokol krizi!

Amedspor eski başkanı Selahattin Yıldırım, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, son günlerde tribünlerde artan ırkçı ve tehdit dilinin Avrupa’da yaşanması durumunda bunu yapan bütün takımların futboldan men cezası alacağını söyledi. 

Şu anda Adıyamanspor’da oynayan Amedspor eski futbolcusu Mansur Çalar’a Kırklarelispor maçında yapılan ölüm tehditlerine dikkat çeken Yıldırım, Kırklarelispor eski başkanı Volkan Can’ın şu anda Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi olduğunu hatırlatarak, şöyle dedi:

“FUTBOLCUNUN ÇOCUKLARI MAÇA ALINMADI, SICAK SUYU KESTİLER”

“Benim başkan olduğum dönemde deplasmanda oynadığımızda maçta (17 Ekim 2021) eşi oralı (Kırklareli) olan bir sporcumuzun çocuklarını stadyuma almadıkları için maçı yanda bir kafe de izlemek zorunda kalmıştı.

FLAŞ GELİŞME! Deniz Bank, 'Fatih Terim fonu' ve Seçil Erzan'a ilişkin sessizliğini bozdu: Dikkat çeken açıklamalar

Maç sonu ise, - 7 derecede Amedspor soyunma odasının sıcak suyunu kesmişlerdi. Oyuncularımızı alıp bir otele götürüp orada duş almalarını sağlamıştık.”

Amedspor eski başkanı Yıldırım, dönemin TFF Başkanı Nihat Özdemir’e konuyu ilettiklerini ve konunun tesisat arızası diye geçiştirildiğini de belirtti. Söz konusu kulüp başkanının bir dönem sonra TFF yönetimine girdiğini de belirten Yıldırım,  Mansur Çalar’ın dün açıkça ölümle tehdit edildiğini ve bunun suç teşkil edildiğini yazdı.

Yıldırım mesajını, “Şeyhmus Özer gibi Mansur Çalar da bu coğrafyanın değeridir ve onurumuzdur” diye paylaşımını bitirdi. 

Kaynak: Çega

Editör: Bekir GÜNEŞ