Gazete Emek- Son günlerin en çok tartışılan isimlerinden biri Cüneyt Özdemir oldu. Özdemir, YouTube kanalında gün içerisinde yaptığı yayınlarla gündemi değerlendiriyor. 

Özdemir'in anlattığı cinsiyetçi anısı başta kadınlar olmak üzere birçok kesim tarafından büyük tepki ile karşılanmıştı. Özdemir'in ilaç aldığı ya da sarhoş olduğu iddiaları da sık tartışıldı. 

HDP'Lİ VEKİLE 'PKK' SORUSU

ABD'de yaşayan Özdemir son olarak ise YouTube kanalında konuk ettiği HDP Milletvekili Garo Paylan'a "PKK terör örgütü müdür?" sorusunu yöneltti. Bu soruyu daha önce Ahmet Hakan da Tahir Elçi'ye sormuş ve Elçi hedef haline gelmişti. 

Yoğun eleştirilerin hedefindeki Cüneyt Özdemir, Twitter hesabından bu eleştirilere cevap verdi. 

"BELEDİYE MAAŞLI LOSER GAZETECİLER"

Özdemir şunları söyledi:

Ama troll şampiyonluğunu bana bel altı vurmak için kuduran Belediye Maaşlı loser gazetecilere vermemiz lazım. 30 yıl hemen her gün canlı yayına çıkan beni bir dil sürçmesinden vurmaya çalışıyorlar.  Vay efendim 'Kız mı demişim Kadın mı' demişim.

"BUNLAR AYNI ZAMANDA GERİZEKALI"

Yahu bunlar gerçekten sadece vasat gazeteci değil aynı zamanda gerizekalı. Bunların çalıştığı izlenmeyen (güya muhalif) kanallara para akıtan CHP'li Belediyelere sesleniyorum. Paranızı bu gerizekalılara harcamayın. Daha yetenekli yandaşlar bulabilirsiniz kendinize!  

"MEDYA AMBARGOSUNU KIRDIK"

Medya Ambargosunu kırdığımız söyleşide HDP'den Sayın @GaroPaylan'a sorduğum sorular da özellikle Atatürkçü ve muhalif kesimi rahatsız etmiş. Enerjinizi beni linç etmek yerine HDP'li vekilleri ekranlarınıza çıkartıp daha iyi soru sormaya harcamanızı tavsiye ederim.
KORKMAYIN!

Çalıştıkları kanallara, kendi sosyal medyalarına HDP'li vekilleri çıkartmaya korkan uyduruk 'Belediyeci Gazetecilere' bir röportaj nasıl yapılır, soru nasıl sorulur dersi niteliğinde ev ödevi olarak izlenmesi gereken linki ahanda buraya bırakıyorum..

Kaynak: Dokuz8HABER

Editör: TE Bilişim