Gazete Emek- Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Eş Genel Başkanları yarın (3 Mayıs) CHP'yi ziyaret edecek.

DEM Parti Basın Bürosu, DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ile Tuncer Bakırhan’ın yanı sıra DEM Parti STÖ ve Siyasi Partilerle İlişkiler Komisyonundan Sorumlu Eş Genel Başkan Yardımcısı Özlem Gündüz’den oluşan heyet yarın CHP Genel Merkezi’nde Özgür Özel’e ziyarette bulunacağını duyurdu.
Saat 12.00’de gerçekleşecek ziyarette yeni anayasa çalışmaları ile güncel gelişmelerin ele alınacağı belirtildi.

"DİĞER PARTİLERLE DE GÖRÜŞME YAPACAĞIZ"

ANKA'ya konuşan DEM Parti Grup Başkanvekili Gülüstan Kılıç Koçyiğit, görüşmeye ilişkin şunları söyledi: 
"Anayasa değişikliği, seçim sonrası siyasal sürecin değerlendirilmesi, işsizliği ele alacağız. Anayasa görüşmelerinde sadece tek yönlü bir çalışma değil muhalafetin de kendi içinde konuşmasını, tartışmasını, önemli olduğunu düşünüyoruz. Meclis Başkanı'nın siyasi parti gruplarıyla yürüttüğü çalışma önemli, ama tek yönlü bir çalışma olmaması açısından muhalefetin de kendi içerisinde görüşmesi gerekiyor. Anayasa, işsizlik yoksulluk ülkedeki gelişmeleri ele alacağız.

Kobane davasında kararlar açıklandı; Kürt siyasetçilere ağır cezalar Kobane davasında kararlar açıklandı; Kürt siyasetçilere ağır cezalar

Diğer partilerle de görüşme yapacağız. Şu anda muhalefet partileri, öncelikli ihtiyaç olursa AKP ile de görüşeceğiz."

Kaynak: Birgün 

Editör: şilan