Gazete Emek-  Günün öne çıkan haberleri şu şekilde;

-AKP Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın koruma ve yakınlarının saldırısında eşini ve 2 çocuğunu yitiren Emine Şenyaşar ile oğlu Mehmet Şenyaşar'ın "Adalet" talebi ile Urfa Adliyesi önünde başlattıkları oturma eylemi 4'üncü gününde devam edecek  ve 4 kişinin yaşamını yitirdiği saldırıya ilişkin açılan davanın 5'inci duruşması Malatya 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülecek (09.00-10.00)

-HDP’nin “İş ve Aş Buluşmaları” kampanyası Mersin’deki temasları sürecek. (10.00-18.00)

-Van Newroz Tertip Komitesi HDP il binasında açıklama yapacak. (12.30)

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde, Ekonomi Reformları Tanıtım Toplantısı'na katılacak. (İstanbul/15.00)

- HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, siyasi partiler ve oluşumların temsilcileri Newroz deklarasyonunu açıklayacak. (12.00)

-Diyarbakır Barosu Avukat Hakları Merkezi, avukatlara yönelik soruşturmalara karşı Diyarbakır Adliyesi önünde basın açıklaması gerçekleştirecek. (11.00)

-Tüm Bel-Sen Diyarbakır Şubesi, eşbaşkanların ihraç edilmesine ilişkin sendika binası önünde basın açıklaması gerçekleştirecek. (12.30)

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, EYT heyeti ile görüşecek, muhtarlarla bir araya gelecek, Turgutlu Belediyesini ve Ahmetli ilçesinde esnafı ziyaret edecek. (Manisa/09.00-16.15)

-HDP Keçiören ile Altındağ İlçe Örgütleri, AİHM Selahattin Demirtaş hakkında verdiği kararın uygulanması için Adalet Bakanlığı’na mektup gönderecek. (14.30)

-İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Midyat, Ömerli, Artuklu ve Kızıltepe ilçelerinde esnaf ziyaretinde bulunacak. (Mardin/10.45-16.00)

- Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, mart ayına ilişkin beklenti anketi istatistiklerini duyuracak. (Ankara/10.00)

-Bileşik Mücadele Güçleri ve 12 Mart Platformu, Gazi Katliamı yıl dönümü dolayısıyla açıklama yapacak. (12.00-13.00)

- TÜİK, ocak ayı sanayi üretim, perakende satış ve ciro endekslerini açıklayacak. (Ankara/10.00)

-Koronavirüs (Covid-19) salgını ile ilgili yaşanan tüm gelişmeler takip ediliyor.

Editör: TE Bilişim