Gazete Emek- Ekonomist Özgür Demirtaş ise CNN Türk'te canlı yayına bağlanarak "Mars'a adam gönderen adamlar roket gönderecek kadar akıllılar ama faizi indirince üretim patlaması olacağını anlamayacak kadar akılsızlar mı zannediyorsunuz? Bütün dünya akılsız bir tek biz mi akıllıyız?" dedi.

Ayhan Bilgen, Bülent Arınç ile görüştüğü ve kuracağı yeni partinin içinde milliyetçi kesimlerin de yer alacağı iddiası ile ilgili “Benim bugünkü iktidar partisi ile doğrudan kurumsal hiçbir temasım yok ama eski arkadaşlarımla, orada siyaset yapanlarla da gayet tabii Kürt sorununu da, ülkedeki demokrasi sorununu da yeni anayasa ihtiyacını da tartışıyoruz, konuşuyoruz” dedi.

GÜNÜN ÖZETİ 

Ekonomist Özgür Demirtaş'tan sert tepki: Bütün dünya akılsız bir tek biz mi akıllıyız?"

Ekonomist Özgür Demirtaş ise CNN Türk'te canlı yayına bağlanarak "Mars'a adam gönderen adamlar roket gönderecek kadar akıllılar ama faizi indirince üretim patlaması olacağını anlamayacak kadar akılsızlar mı zannediyorsunuz? Bütün dünya akılsız bir tek biz mi akıllıyız?" dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Kemal Söbe yazdı: Türkiye'de demokrasi-adalet ve adil yönetim sorunu var

Sahip olduğu antidemokratik Siyasi ve ekonomik yapısıyla onlarca yıldır kaos yaşayan ve bunun faturasını halklara kesen bir Türkiye gerçekliğiye karşı karşıyayız. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 


 

HDP’den istifa eden Ayhan Bilgen: Bülent Arınç’la görüştüm

HDP’den istifa eden ve yeni bir parti hazırlığı içinde olan eski Kars Belediyesi Eş Başkanı Ayhan Bilgen, TBMM eski Başkanı Bülent Arınç ile bir araya geldiğini söyledi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 


 

Yılmaz Özdil'in Numan Kurtulmuş'a cevabı gündem oldu: Rakı, vatan sevgisidir, Türkiye'dir, millidir

Sözcü gazetesi yazarı Yılmaz Özdil, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik  "Filanca bakanlığına güvenmeyeceksin de filanca masada oturup içki içerken fikir söyleyen adamlara mı güveneceksin?" diyen AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş’a tepki gösterdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

"Ekonomik kriz nedeniyle OHAL ilan edilebilir" tartışması büyüyor

Ekonomist Dr. Cüneyt Akman ve Prof. Dr. Metin Günday, AKP'li Özgenç'in "Kaçınılmaz görünen ağır ekonomik bunalım sebebiyle OHAL ilânına toplum olarak hazırlıklı olmamız gerekir" sözlerini değerlendirdi. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Didem Arslan Yılmaz'dan sert sözler: "O köpeklere sahip çıkın"

'Asla Vazgeçme' programının sunucusu Didem Arslan Yılmaz,benzer programlar tarafından konuklarının telefonla arandığını belirterek sert tepkigösterdi. Yılmaz, "Yanınızda çalışan gazeteciler değil, yanınızda çalışan o köpeklere sahip çıkın lütfen" dedi. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Bakan Nebati'den iş dünyasına dolar çağrısı

Sabah yazarı Dilek Güngör, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin iş dünyasıyla buluşmasının iş dünyasına 'Hepiniz 100'er milyon dolar bozdurun' dediğini yazdı. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Tarih verildi: Cem Yılmaz'ın yeni gösterisi Netflix'te yayınlayacak

Netflix, Cem Yılmaz'ın son stand-up gösterisi olan Diamond Elite Platinum Plus'ın 31 Aralık‘ta yayınlanacağı açıkladı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Fatih Altaylı'dan “Taksim projesini engellemedik” diyen Tevfik Göksu'ya: "Allah, Allah"

İstanbul Büyükşehir Belediyesi AKP Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, Teke Tek'te Fatih Altaylı'nın sorularını yanıtladı. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Sağlık çalışanları grevde: "Emek bizim, söz bizim"

“Şimdi G(ö)REV zamanı” diyen sağlık emekçileri tam gün iş bırakıyor.Sorunlarına ve taleplerine dikkat çekerek üretimden gelen güçlerini kullanacaklarını ifade eden sağlık emekçileri, bugün acil servisler, Covid-19, diyaliz, onkoloji ve yoğun bakımlar haricinde sağlık hizmeti vermeyecek.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

İki hasta tutuklu aynı gün içinde yaşamını yitirdi: "Bu insani ve vicdani bir meseledir"

İHD'nin hasta tutuklular listesinde bulunan ve tüm çağrılara rağmen tahliye edilmeyen tutuklu Halil Güneş ve ağır hasta tutuklu Abdülrezzak Şuyur yaşamını yitirdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Çilem Doğan Yargıtay'a itiraz etti: Bu karar bana "Neden ölmedin" mesajı veriyor

Kendisine şiddet uygulayan eşini öldüdüğü için 15 yıl hapis cezası onanan Çilem Doğan, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı’na itirazda bulundu. Doğan, "Her gün benim gibi kendini savunmaya çalışan kadınlar ölüyor" dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

'İkinci eş alın' tavsiyesi veren Ali Edizer greve çıkan sağlık emekçilerini hedef aldı

Erkeklere 'İkinci eş alın' sözleriyle gündem olan eski GATA başhekim yardımcısı Ali Edizer, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda “Başlarım grevinize! Biz işimizin başında, görevimizdeyiz” diyerek hakları için greve çıkan sağlık emekçilerini hedef aldı. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Yeni para kazanma alanı! Çıkardığı gazı haftalık 70 bin dolara kavanozlayıp satıyor

ABD'li Stephanie Matto, çıkardığı gazı kavanozlayıp satarak haftalık 70 bin dolar ( 1 milyon TL ) kazanıyor.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Yurt koşullarını protesto eden öğrencilere soruşturma açıldı

Bingöl’deki Pir Ali Bey Öğrenci Yurdu’ndaki eylemlere katılan öğrencilere yurt yönetimi soruşturma açtı. Gençlik ve Spor İl Müdürü öğrencilere soruşturma açılmayacağı sözü vermişti.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Cübbeli Ahmet Hoca'dan asgari ücret tepkisi: Bu ne vicdansızlık

Cübbeli Ahmet adıyla da bilinen Ahmet Mahmut Ünlü verdiği bir sohbet esnasında asgari ücret ile ilgili sert ifadeler kullandı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 


Show TV muhabirine metroda taciz!

Show TV muhabiri Tuğba Södekoğlu, evine gitmek için metrodan çıktığı sırada bir erkeğin tacizine uğradı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

MHP istedi RTÜK Acun Ilıcalı'nın platformu Exxen'i cezalandırdı

“Konuşanlar” programını inceleyen RTÜK Üst Kurulu, yayıncı EXXEN’e idari para cezası ve katalogdan çıkarma müeyyidesi uyguladı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 


 

Fed faiz oranını sabit tuttu  

ABD Merkez Bankası (Fed), faiz kararını açıkladı. Buna göre banka beklentiler doğrultusunda faize dokunmayarak yüzde 0,00 - yüzde 0,25 seviyesinde sabit bıraktı

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Editör: TE Bilişim