Gazete Emek-  CHP'nin akıbetini sorduğu 128 milyar dolara dair astığı pankartlar, polis ekipleri tarafından il ve ilçe başkanlıklarından toplanırken, CHP Mahmut Tanal, ''128 milyar dolar nerede?'' pankartını TBMM'de astı.

AKP Diyarbakır Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Vedat Demirtaş, Twitter hesabından birçok silahın yer aldığı fotoğrafı paylaşarak emekli amiralleri tehdit etti.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın’ın söz ve müziği kendisine ait "Hiç oldum" türküsüne, usta müzisyen Erkan Oğur’un düzenleme yapması eleştirilerin odağı oldu.


GÜNÜN ÖZETİ

AYM, HDP'nin kapatılmasına yönelik iddianameyi iade etti

Anayasa Mahkemesi, HDP'nin kapatılmasına ilişkin iddianameyi Yargıtay Başsavcılığı'na iade etti.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYINIZ


Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın’ın şarkısına eşlik eden Erkan Oğur'a tepki yağdı

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın’nın ‘Hiç Oldum’ şarkısının düzenlemesini yapan Erkan Oğur, sosyal medyada eleştirilerin hedefi oldu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Çavuşoğlu ile Yunanistan dışişleri bakanı basın açıklaması sırasında tartıştı: Bunları yeni duymuyorsunuz

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias ile ortak açıklamada bulundu. Açıklama sırasında her iki mevkidaş arasında tartışma yaşandı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Sağlık çalışanlarının "Ölümleri Durdurun" eylemine polis müdahalesi

Sağlık çalışanları Türkiye'nin dört bir yanında "Yaşam hakkımızdan vazgeçmiyoruz, ölümleri durdurun" çağrısında bulundu.  İstanbul’da sağlık çalışanlarının İstanbul İl Müdürlüğü önüne geçmesine izin vermedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Veli Saçılık, 21 yıldır verdiği hukuk mücadelesini kazandı

Burdur Cezaevi’ne 2000’de düzenlenen ve Veli Saçılık’ın kolunu kaybetmesine sebep olan cezaevi duvarının dozer kepçesiyle yıkılarak gerçekleştirilen operasyonla ilgili olarak açılan tazminat davası 21 yıl sonra karara bağlandı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYINIZ

CHP’li Mahmut Tanal, "128 milyar dolar nerede" pankartını Meclis binasına astı

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Merkez Bankası'ndan eksilen döviz rezerviyle ilgili '128 milyar dolar nerede?' yazılı pankartı, Meclisi binasına astı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Fahrettin Koca: Aşı ikna timleri kurulacak

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, vatandaşları aşı yaptırmaya ikna etmek amacıyla evlere yönelik aşılama ekipleri oluşturacaklarını açıkladı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Tuma Çelik'in beraat etmesine KADEM’den tepki: Kamu vicdanı kabul etmedi

Eski HDP Mardin Milletvekili Tuma Çelik'e cinsel istismar suçlaması ile yargılandığı Ankara 8. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki davadan beraat kararı verildi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Bakan Koca’dan Gökhan Özoğuz'un tepkisine yanıt: Suçumuz yok sorumluluğumuz var

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabı üzerinden "Tavan yapan vakalardan ben neden sorumluyum ya?" diyerek tepki gösteren Sanatçı Gökhan Özoğuz'a yanıt verdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

AKP’li Şamil Tayyar’dan patates çuvalı ile poz veren kaymakama tepki

AKP Merkez Karar Yürütme Kurulu  üyesi Şamil Tayyar, ihtiyaç sahiplerine dağıtılan patates çuvalı ile poz veren Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan için "hadsiz" yakıştırmasında bulundu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

AKP’li eski yöneticiden emekli amirallere silahlı tehdit

AKP Diyarbakır Gençlik Kolları eski Başkan Yardımcısı Vedat Demirtaş, sosyal medya hesabından kalaşnikofların yer aldığı fotoğrafı paylaşarak “Emekli amiralleri bekliyoruz” ifadelerini kullandı. Demirtaş, tepkilerin ardından hesabını kapattı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Akşener’den Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı adaylığına ilişkin yorum: Sakınca yok

İYİ Parti lideri Meral Akşener, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Millet İttifakı isterse Cumhurbaşkanı adayı olurum" sözleriyle ilgili olarak konuştu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Nihat Hatipoğlu'na zor soru: Kripto para ile hacca gidilir mi?

Aldığı paralarla yıllardır tartışılan ilahiyatçı Nihat Hatioğlu, "kripto paralarla hacca gidilir mi?" sorusuna ilginç bir cevap verdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

Şahap Kavcıoğlu başkanlığında ilk kez toplanan Merkez Bankası Para Politikası Kurulu (PPK) politika faizinde değişikliğe gitmeyerek yüzde 19'da sabit tuttu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Ülkü Ocakları'nda yeni seçilen başkan eski başkanı vurdu

Maraş’ın Elbistan ilçesinde Ülkü Ocakları Başkanı olarak görev yapan Esat Kılınç, görevi devraldığı Muhammet Kaya’yı silahla vurdu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Mahmut Çiftçi yazdı: İstanbul Sözleşmesi ile yeni bir yaşam mümkün!

Klavyenin başına geçip bir konuda yazı yazmak istediğinizde aslında çok da zorlanmıyorsunuz Çünkü sizlerin de bildiği gibi ülkemiz gibi adil, eşitlikçi, demokratik ve sosyal bir devletin hâkimiyeti altında yaşayıp da uzun uzadıya tartışılacak konu bulamamak acizlik olsa gerek.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilişim