Gazete Emek- Diyarbakır’ın Hani ilçesinde AKP Hani ilçe binasına molotoflu saldırı düzenlendi. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmazken polis saldırganı yakalamak için çalışma başlattı. 


Anayasa Mahkemesi Raportörü HDP iddianamesine ilişkin ön inceleme raporunu tamamladı. Habertürk TV'nin haberine göre mahkeme üyelerine dağıtılan raporda, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı’nın parti hakkındaki 'temelli kapatılma'ya dair iddianamesinin kabulü istendi.


GÜNÜN ÖZETİ

Uğur Dündar, Sezgin Baran Korkmaz'a "12 kişilik  gazeteci listesini" sordu

Gazeteci Uğur Dündar, firari Sezgin Baran Korkmaz‘ı arayıp ‘maaşa bağlanan 12 gazetecinin kaydı bulunduğu’ iddiasını sorduğunu açıkladı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN



Serkut Bozkurt’tan Ahmet Hakan'a: Sözlerimin arkasındayım

Gazeteci Serkut Bozkurt, ‘Sezgin Baran Korkmaz’dan para alan 12 gazeteciden biri’ olduğu yönündeki iddiaya ‘iftira’ diyen Ahmet Hakan’ı “Sözlerimin arkasındayım” diyerek yanıtladı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN



HDP binasını basıp Deniz Poyraz’ı katleden Onur Gencer, tutuklandı 

HDP İzmir İl Örgütü binasına saldıran ve parti çalışanı Deniz Poyraz’ı öldüren Onur Gencer, tutuklandı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN



AYM raportörü, HDP'yi kapatma iddianamesinin kabulünü istedi

HDP iddianamesiyle ilgili ilk incelemeyi tamamlayan raportör, kabulünü talep etti.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYINIZ



SADAT'tan Orhan Gencer iddialarına yanıt

HDP'li Hüda Kaya, partisinin İzmir il binasına saldıran Onur Gencer için "SADAT tarafından Suriye'de silahlı eğitimden geçirildi" iddiasınının ardından açıklama yapan SADAT, Suriye'de kimseye eğitim vermediklerini ileri sürdü.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN



Selahattin Demirtaş'tan HDP İzmir İl Örgütü’ne yapılan silahlı saldırıya ilişkin açıklama


HDP’nin tutuklu eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, partisinin İzmir İl Binası’na yapılan ve Deniz Poyraz’ın ölümüne neden olan saldırıya ilişkin açıklama yaptı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN



Doları yükseltmekten ifadeye çağrılan Levent Üzümcü bu defa ise 3 noktadan ifadeye çağrıldı

Daha önce "doların fiyatını yükselttiği" gerekçesiyle ifade veren sanatçı Levent Üzümcü, bu kez Twitter paylaşımının sonuna 'üç nokta' eklediği için ifade verdi. Levent Üzümcü, bu kez Twitter paylaşımının sonuna 'üç nokta' eklediği için ifade verdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN




Ziraat Bankası Müdürü'nden uzun bir suskunluktan sonra 'Demirören' açıklaması: Herkese uyguladığımız muameleyi uygulayacağız

Ziraat Bankası Genel Müdürü Alpaslan Çakar, Demirören'e verilen krediye ilişkin açıklama yaptı. Çakar, “Söz konusu firma bu kapsamda kredilendirilmiş olan bir firmadır. Kredileri an itibarıyla bankamızda canlı hesaplarda izleniyor. Bankamız bu firmaya karşı da bütün müşterilerine olduğu üzere bankacılık usul ve esaslarının getirdiği çerçevede muamele edecektir” dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Oyları giderek düşen MHP'den AKP'ye seçim şartı: Baraj yüzde 5'e düşsün

MHP’nin AKP’ye verdiği raporda “Seçim barajı yüzde 5 olsun. İttifak içi baraj uygulansın. Daraltılmış bölgeye itirazımız var.” önerilerini sundu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN




Berkin Elvan davasında karar: Sanık polise yurt dışı yasağı ve adli kontrol tedbiri  

Gezi eylemleri sırasında başına gaz fişeği isabet etmesi sonucu yaşamını yitiren Berkin Elvan'ın davasından karar çıktı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Sedat Peker, Deniz Poyraz ile ilgili başsağlığı mesajına gelen eleştirileri yanıtladı

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, HDP'ye başsağlığı dilediği için başlatılan karalama kampanyasıyla ilgili açıklama yaptı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN



Müdessir Oğur yazdı: Türkiye bir bardak çaya ve bir tabak kahvaltılığa yenildi

İnsanların ileriye dönük olarak büyük hayalleri ve içtihatları vardı. Ta ki birileri onları öldürünceye kadar. Birileri başkalarının onuru için, yaşamını halatlara bağlı olarak sürdürüyor.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN




Deniz Poyraz toprağa verildi

İzmir’de Halkların Demokratik Partisi’ne (HDP) yönelik saldırıda öldürülen Deniz Poyraz, binlerce kişinin katıldığı cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN




Sedat Peker: Bu ülke Veyis Ateş gibi yüzsüz ve yalancı görmedi

Veyis Ateş, Halk Tv'de İsmail Saymaz’ın sorularını yanıtlarken organize suç örgütü lideri Sedat Peker, Twitter’dan "Bu ülke birçok yüzsüz ve yalancı gördü, ancak veyis ateş gibi bir yüzsüz ve yalancı görmedi" paylaşımı yaptı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN



Diyarbakır'da AKP İlçe binasına molotoflu saldırı!

Diyarbakır’ın Hani ilçesinde AKP Hani ilçe binasına molotoflu saldırı düzenlendi

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilişim