Gazete Emek- Bugünün öne çıkan gündem başlıkları şu şekilde; 

 Kürt gazeteci ve yazar Musa Anter’in katledilmesine dair açılan dava, Ankara 6. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülecek. (16.00) 

  YSK üyelerine hakaret ettiği iddiasıyla yargılanan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun davası İstanbul Anadolu Adliyesi 7. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülecek . (Kartal) 11.00 

 DBP Eş Genel Başkanı Keskin Bayındır ve HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, Şırnak’ın Cizre ilçesinde esnaf ziyareti gerçekleştirecek. (11.00) 

  

 Eylemlerinin 700’üncü haftasında gözaltına alınan ve haklarında dava açılan Cumartesi Anneleri’nin 5’inci duruşması, İstanbul 27’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülecek. (13.30) 

  

 Ankara ve İstanbul’da kadınlar, İran’da ahlak polisi tarafından katledilen Mahsa Amini için açıklama yapacak. (13.30-15.00)  

  

 Sivas'ta Madımak Oteli'nin yakılmasına ilişkin firari sanıklar Murat Sonkur, Eren Ceylan ve Murat Karakaş hakkında açılan dava, Ankara 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülecek. (14.00) 

  

  

  HDP Kepez İlçe Örgütü, HDP Grup Başkanvekilİ Meral Danış Beştaş, milletvekilleri Serpil Kemalbay ve Kemal Bülbül’ün katılımıyla parti binası önünde halk buluşması gerçekleştirecek. (17.30) 

  İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Çankaya ilçesinde esnaf ziyaretinde bulunacak.(Ankara/14.00) 

  

 ABD Merkez Bankası (Fed), faiz kararını açıklayacak. (Washington/21.00) 

Türkiye İstatistik Kurumu, 2019-2021 dönemi hayat tablolarını ve temmuz ayı tarımsal girdi fiyat endeksi verilerini duyuracak. (Ankara/10.00) 

  BM 77. Genel Kurulu görüşmeleri ABD'nin New York kentinde devam edecek. (New York) 

 .

   UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup'ta perşembe günü Lüksemburg'u konuk edecek A Milli Futbol Takımı'nda teknik direktör Stefan Kuntz ve bir futbolcu TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde düzenlenecek basın toplantısında soruları cevaplayacak; takım son çalışmasını tesislerde yapacak. 

Voleybol Erkekler Balkan Kupası'ndaki ikinci maçında Cizre Belediyespor, Kosova'nın KV Peja takımıyla karşılaşacak. (Şırnak/13.00)

Editör: TE Bilişim