Gazete Emek- AA muhabiri Musab Turan’ın, Bakan Varank ve Pakdemirli'ye İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile ilgili “19 yıllık bir toplum hareketi olarak başlayan AKP ismi şaibelerle anılan Süleyman Soylu’dan daha mı küçük?” sorusunu yöneltmesi tartışmaya neden oldu.

HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı ve Van Milletvekili Tayip Temel, partinin bütün yetkili kurumlarında yer alan birisi olarak HDP’nin bugüne kadar ne Millet İttifakı ne de iktidar ile bir bakanlık pazarlığının olmadığını söyledi.

GÜNÜN ÖZETİ

AA muhabiri ile AKP'li iki bakan basın toplantısında 'Soylu' sorusu nedeniyle tartıştı: Soylu'ya bu soruyu sordunuz mu?

Anadolu Ajansı muhabirlerinden Musab Turan, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'ye Süleyman Soylu ile ilgili sorular sordu. Turan, "Bu maskeli balodan utanıyorum sizlerin çocuklarınız yok mu?" dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Kulis: “Soylunun 'Peker'den 10 bin dolar alıyor' dediği kişi Metin Külünk”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, katıldığı bir televizyon programında, bir milletvekilinin Peker’den ayda 10 bin dolar aldığını iddia etmişti. O vekilin AKP Merkez Karar ve Yürütme Kurulu (MKYK) Üyesi Metin Külünk olduğu söyleniyor.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Hadi Özışık'ın kardeşi Süleyman Özışık görevinden ayrıldı

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'le İçişleri Bakanı Süleyman Soylu arasında aracı olduğu iddia edilen gazeteci Hadi Özışık'ın TV100'le ilişiğinin kesilmesinin ardından, Süleyman Özışık', Türkiye gazetesindeki yazılarına son verdiği bildirildi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Cumhurbaşkanlığı anketi: Erdoğan 4 adaydan 3’üne karşı kaybediyor

MetroPOLL tarafından yapılan ankete göre İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ABB Başkanı Mansur Yavaş ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan daha fazla oy alıyor.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

HDP’den CHP'li Çiçek'in "HDP'ye iki bakan vaat edilebilir" sözlerine ilişkin açıklama

HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Tayip Temel, CHP’li Dursun Çiçek’in "HDP'ye iki bakan vaat edilebilir" açıklamasını değerlendirdi. Temel, HDP’nin bugüne kadar ne Millet İttifakı ne de iktidar ile bir bakanlık pazarlığının olmadığını söyledi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Canan Kaftancıoğlu hakkında zorla getirme kararı

İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un evinin fotoğraflanmasıyla ilgili davada CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında zorla getirme kararı çıkarıldı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

WhatsApp’ın gizlilik sözleşmesi Türkiye'yi kapsamayacak

 WhatsApp, gizlilik sözleşmesini içeren bildirimleri kullanıcılara göndermeyeceğini ve güncellemenin Türkiye'de yürürlüğe girmeyeceğini duyurdu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Uzmanlar kripto paralardaki düşüşü ve yaşanacak olanları değerlendirdi: Ethereum ve Bitcoin'lerde ayı sezonu mu, boğa sezonu mu olacak?

Kripto paralarda büyük bir düşüş yaşandı. Bitcoin ve Ethereum'da sert düşüşler oldu. Kripto paralarda ayı sezonu mu yaşanıyor? Kripto paralar yeniden yükselecek mi? Uzmanlar Bitcoin ve Ethereum başta olmak üzere kripto paralarda yaşanan durumu ve bundan sonra olacakları değerlendirdi. İşte kripto paralarda son durum ve bundan sonra olacaklar?

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Hevsel bahçelerinde çiftçilik çok kötü durumda

Hevsel bahçelerinde çiftçilik ile uğraşan Hacı Sular, daha önceleri ekimini yaptığı ürünleri doğrudan aracı olmadan Sur içinde satabildiğini ancak şimdi ürünlerini satabileceği bir yer olmadığını söyledi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'den Fatih Terim'e sert sözler: Kendini başkan üstü görüyor

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz Fatih Terim ve son gelişmelere ilişkin sert açıklamada bulundu. Cengiz Fatih Terim'e ilişkin sert sözler kullandı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Tekeller, esnafa verilecek hibe desteğinin dışında tutuldu

Esnaf ve sanatkarlar ile gerçek kişi tacirlere koronavirüs salgını nedeniyle verilecek hibe desteği hakkında karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Tam kapanma döneminde içki satışı yasaklanan tekel bayileri ile bakkallar açıklanan esnafa destek paketinden faydalanamayacak.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Kobanê Davası mütalaa alınmadan ertelendi: “Torba yasalardan, torba yargılamalara geldik”

Kobanê Davası’nın ikinci duruşması sona erdi. Mahkeme heyeti, reddi hakim taleplerinin reddine, tutuk hali ve adli kontrol kararlarının devamına karar vererek duruşmayı 14 Haziran 2021’e erteledi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

“Erdoğan ve Bahçeli, Süleyman Soylu'ya arka çıktı, görevini sürdürecek”

Kulislerde, Erdoğan ve Devlet Bahçeli'nin Sedat Peker’in hakkında iddialarda bulunduğu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya “destek verdiği" konuşuluyor.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Abdulkadir Selvi'den ilginç yazı: Ne oldu HDP, cevap ver bakalım

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, köşe yazısında Selahattin Demirtaş’ın hakkındaki iddiasına gelen tepkileri değerlendirdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Lice’de 25 yıl önce kaçırılıp öldürülen Mordeniz çifti için 13 yıldır karar verilemedi

Diyarbakır’ın Lice İlçesi’nde 1996 yılında polis olduklarını belirten telsizli ve silahlı kişiler tarafından kaçırılıp öldürülen Mahmut-Fahriye Mordeniz çifti için Şırnak’taki Zarar Tespit Komisyonu 13 yıldır bir karar veremedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Van’da pandemi şartları altında Kültür Sanat çalışmaları sürüyor

20 dilde şarkıların seslendirildiği "Dillerin Çığlığı Konseri" ile kendisinden söz ettiren Van Anka Kültür ve Sanat Merkezi pandemiye rağmen çalışmalarını sürdürüyor.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilişim