Gazete Emek- Bugünün öne çıkan gündem başlıkları şu şekilde: 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Elmadağ ilçesinde muhtarlar, STK temsilcileri ve kanaat önderleriyle bir araya gelecek, Elmadağ Belediyesinin toplu açılış törenine katılacak. (Ankara/09.45/12.00) 

İYİ Parti ve AKP'nin Meclis Grup toplantıları düzenlenecek. (10.30-11.45)

Mardin Tabip Odası, kentte hekimlere yönelik artan şiddet vakalarına dair Özel Park Hastanesi önünde açıklama yapacak. (13.00)

Tutuklu ailelerinin, hasta ve infazları yakılan tutukluların serbest bırakılması için Diyarbakır Barosu hizmet binasında başlattığı Adalet Nöbet'i 37'nci gününde devam edecek. (13.00-16.00)

 İzmir Eğitim Sen 2 Nolu Şube, KHK ile ihraç edilen kamu emekçilerinin işlerine iadesi talebiyle başlattığı oturma eyleminin 191’inci haftasında Karşıyaka İskelesi’nde yapacak.(17.30)

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde 16 yaşındaki yeğeni Z.Ç.'ye tecavüzde bulunmakla suçlanan Osman Ç. hakkında açılan davanın duruşması Mardin 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülecek. (10.30)

 MED-DER, PEN’a Kürd, Kürt Edebiyatçıları Derneği ve Amed Enstitüsü kadın tutuklulara dair hikaye çalışmalarını MED-DER'de yapacakları basın toplantısıyla başlatacak. (10.00)

TBMM Genel Kurulunda asgari ücretten ve diğer tüm ücretlerin asgari ücret kadar olan bölümünden gelir ve damga vergisi alınmamasını içeren Gelir Vergisi Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi ele alınacak.

(TBMM/10.30/14.00)

Editör: TE Bilişim