Gazete Emek- Şırnak’ın Cizre ilçesinde 14 Aralık 2015 tarihinde ilan edilen ve 79 gün süren sokağa çıkma yasağı döneminde 2 ayrı bodrumda ölenlere ilişkin Anayasa Mahkemesi'nde (AYM) açılan dava reddedildi.

CHP, Malatya’da başlayıp sonrasında birçok ile yayılan iltica skandalını Meclis’e taşıdı. CHP’nin iltica edenlerin araştırılması yönündeki önergesi AKP ve MHP'nin oylarıyla reddedildi.

GÜNÜN ÖZETİ

Kripto para borsasında skandal iddia: ‘Thodex'in kurucusu, 2 milyar dolarla yurt dışına kaçtı'

Son 24 saattir internet sistemlerini kapatan kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in yaklaşık 2 milyar dolarla İstanbul Havalimanı'ndan yurtdışına kaçtığı iddia edildi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

'Belediyeler üzerinden insan kaçakçılığı araştırılsın' önergesi  AKP ve MHP oylarıyla reddedildi

CHP’nin, Almanya’ya AKP’li belediyeler üzerinden kaçırılarak iltica edenlerin araştırılması için Meclis Başkanlığı’na sunduğu önerge AKP ve MHP oylarıyla reddedildi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile fotoğrafı ortaya çıktı

Turgut Özal’ın danışmanlığını yapan Feyzi İşbaran, şahsi Twitter hesabında Özer’in kapattığı Instagram hesabında daha önce Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile baş başa görüştüğüne dair fotoğrafı yayımladı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


 

Prof. Dr. Ateş Kara: Aşının çocuklarda uygulanabilir tarafına geldik

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ateş Kara, çocukların aşılanmasına ilişkin, "Yetişkinleri bu süreçte öğrenme basamağında kullandık. Baktık ki onlarda her şey olumlu gidiyor, herhangi bir sıkıntı yok, bundan sonra artık çocuklarda uygulanabilir tarafına doğru geldik" dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

AYM, Cizre başvurusunu reddetti

Anayasa Mahkemesi, 189 kişinin hayatını kaybettiği sokağa çıkma yasağı döneminde Cizre’de iki binanın bodrumunda öldürülenlere dair başvuruyu reddetti.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Fahrettin Koca: Çok yakında Sputnik V aşısı da devreye girecek

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu toplantısının ardından açıklama yaptı. Koca, "Vaka sayılarındaki artış hızı azaldı, bundan sonra kısıtlama ve tedbirlere uyumla vaka sayısı düşecek”  diye konuştu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

2 milyar dolarlık vurgun iddiası sonrası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'den açıklama

İddiaların ardından açıklama yapan Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer, yurt dışına, yapılan siber saldırılar nedeniyle yatırımcılar ile görüşmek için gittiğini söyledi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Faruk Bildirici: Medyanın gözü adaletsizliğe nasıl bu kadar kör olur?

Medya Ombudsmanı Faruk Bildirici, AKP Urfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız’ın koruma ve yakınlarının saldırısı sonucu eşini ve iki oğlunu yitiren Emine Şenyaşar ve oğlu Ferit Şenyaşar’ın 45 gündür verdiği adalet mücadelesini kaleme aldı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


 

Ezhel: Bu hükümet meşruiyetini tamamen yitirmiştir

Rapçi Ezhel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Türkiye apaçık bir parti devletine dönüşmüştür. Şu an Nazi Almanya'sından farkı yoktur" dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

CHP’den Van raporu: Son bir yılda 800 esnaf sicil kaydını sildi

CHP Van İl Başkanı Mehmet Kurukcu, son bir yıl içinde 800 esnafın sicil kaydını sildirdiğini açıkladı. Kurukcu, kentin sorunlarının başında kapalı tutulan sınır kapısının geldiğini söyledi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Facebook kendi kripto parası çıkaracak: Yıl sonunda hayata geçirilecek

Dünyanın en büyük sosyal medya şirketlerinden Facebook, kendi kripto parasını çıkaracağını duyurdu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Diyarbakır’da uzman doktor Mehmet Karaşin, aracının önünde ölü bulundu

Diyarbakır'da görevli uzman Dr. Mehmet Karaşin, çevre yolunda park halindeki otomobilinin önünde ölü bulundu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Kemal Kılıçdaroğlu: Ölüm edebiyatı yapana kulaklarınızı kapatın

CHP lideri Kılıçdaroğlu, gençlere seslenerek,"Ölüm edebiyatı yapana kulaklarınızı kapatın. Benim görevim sizin umudunuzu büyütmektir. Hiç endişe etmeyin." dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilişim