Gazete Emek- Günün öne çıkan gündem başlıkları şu şekilde;

-Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde milletvekilleri toplantısına katılacak. (11.00)

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Darıca ve Karamürsel'de muhtarlar ve kanaat önderleriyle bir araya gelecek, Hereke'de esnafı ziyaret edecek. Kılıçdaroğlu, tekneyle Karamürsel’e geçerken balıkçılarla buluşacak ve müsilaj incelemesi yapacak. (09.30-14.00)

-Demokrasi Konferansı bileşenleri, “Ekmek, Adalet, Özgürlük” sloganıyla Yenikapı’da bulunan  Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi’nde Demokrasi Konferansı gerçekleştirecek. (09.30)

-HDP Sözcüsü Ebru Günay, partilerine yönelik saldırı ve kapatma davasına ilişkin açıklamalarda bulunacak. (11:00)

-HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, "Hakikat ve Adalet İçin Canlar Buluşuyor" toplantısı kapsamında Dersim'de Seyid Rıza Anıtı’na karanfil bırakacak. (15.00)

-İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Yomra Belediyesini ziyaret edecek, Yomra, Akçaabat ve Ortahisar esnafıyla bir araya gelecek. (11.30/12.15/14.15/15.25)

-İstanbul Sözleşmesi'nden Vazgeçmiyoruz İzmir Kampanya Grubu, nöbet eyleminin 9'uncu haftasında Türkan Saylan Kültür Merkezi önünde açıklama yapacak. (18.00)

-Koronavirüs salgınına ilişkin yaşanan gelişmeler takip edilecek.

Editör: TE Bilişim