Gazete Emek- Günün öne çıkan gündem başlıkları şu şekilde:



- İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Bozkurt ve Ayancık'ta selden etkilenen bölgelerde incelemelerde bulunacak. (15.00/Sinop/17.15)


- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara muhtarlar, STK temsilcileri ve kanaat önderleri buluşmasına ve partisinin Merkez Yönetim Kurulu toplantısına katılacak (10.00/14.00)



- İstanbul Emek, Barış ve Demokrasi Güçleri, 1 Eylül Dünya Barış Günü'ne ilişkin planlamalarını Eğitim Sen 3 Nolu Şube binasında düzenleyecekleri basın toplantısıyla açıklayacak. (11.00)



- KESK İstanbul Şubeler Platformu, Toplu İş Sözleşmesi (TİS) taleplerine ilişkin Kadıköy’de bulunan Beşiktaş Meydanı’nda açıklama gerçekleştirecek. (19.00)


- HDP,  “HDP’liyiz her yerdeyiz” kampanyası kapsamında Antep'in Şehitkamil ilçesinde halk buluşması gerçekleştirecek. (19.30)


- Ankara Kadın Platformu, Afganistanlı kadınlarla dayanışmak için Yüksel Caddesi’nde bulunan İnsan Hakları Anıtı önünde açıklama gerçekleştirecek. (19.00)


- Bakırköy Belediyesi’nde çalışan işçiler, kurallı ve güvenceli çalışma talebiyle Bakırköy Özgürlük Meydanı'nda bir araya gelerek açıklama gerçekleştirecek. (12.00)

- TÜİK, ağustos ayı sektörel güven endekslerini yayımlayacak. (10.00)


- Koronavirüs salgınına ilişkin yaşanan gelişmeler takip edilecek.

Editör: TE Bilişim