Gazete Emek- Günün önemli gündem başlıkları şu şekilde;

Genel-İş Sendikası İstanbul 2 No'lu Şube, Beşiktaş Belediyesi'ne grev kararını asacak. (11.00)

-İpek Er’e tecavüz ederek intihara sürükleyen ve tutuksuz yargılanan Musa Orhan’ın yargılandığı davanın 2’nci duruşması Siirt 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülecek. (09.00)

-BES, Vergi Haftası kapsamında "Vergide ve ücrette adalet istiyoruz" talebiyle genel merkez binasında basın toplantısı düzenleyecek. (11.00)

-KESK,  “Eğitim Emekçileri Hemen Aşılansın”  talebi ile  İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü önünde basın açıklaması yapacak. (14.30)

-TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası, başlatacakları “Her Şantiyeye Bir Şef” kampanyasını Teoman Öztürk Salonu fuar alanında yapılacak basın toplantısıyla duyuracak. (11.00)

- TGS Ankara Şubesi, Ankara'da basın çalışanlarına yönelik polis engellemesine karşı savcılığa suç duyurusunda bulunarak adliyenin önünde basın açıklaması yapacak. (11.00)

-Koronavirüs Bilim Kurulu toplanacak. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, toplantının ardından basın açıklaması yapacak. (17.00/19.00)

-HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan ve beraberindeki heyet,  “Herkes İçin Adalet” kampanyası kapsamında İstanbul’da EMEP ve TİP'i ziyaret edecek. (10.00-14.00)

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yeşiltepe ve Saratlı belediyelerini, Süt Birliklerini, esnafı,  Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret edecek, kanaat önderleriyle buluşacak. (Aksaray/10.40-16.30)

-İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Büyükçekmece Belediyesini ziyaret edecek, Kovid-19 salgını ile mücadelede görev yaparken yaşamını yitiren sağlık çalışanları ve Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu anısına düzenlenecek zeytin dikim etkinliğine katılacak. (12.00-15.30)

-Türkiye ve dünyada koronavirüs salgınına ilişkin gelişmeler takip edilecek.

Editör: TE Bilişim