Gazete Emek- Sosyal medyada, lüks bir araç içinde uyuşturucu kullandığı belirtilen görüntüleri yayımlanan ve AKP Genel Merkezi’nde özel kalem görevlisi olduğu iddia edilen Kürşat Ayvatoğlu gözaltına alındı.

GÜNÜN ÖZETİ

Banu Güven ile Nedim Şener’den Twitter üzerinden sert tartışma: Nedim yazanı iyi oku

Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink’in öldürülmesine ilişkin davada kararlar açıklandı. Bu kararın ardından Gazeteci Banu Güven ile Nedim Şener sosyal medya üzerinden sert bir tartışmaya girdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Kemal Kılıçdaroğlu erken seçim için tarih verdi

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu FOX TV’de İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat programında soruları yanıtladı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Selahattin Demirtaş’tan Kürtçe kampanyaya destek çağrısı

HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Kürtçenin eğitim dili ve resmi dil olması talebiyle başlatılan imza kampanyasına destek çağrısında bulundu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

HDP’li Kadri Yıldırım tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi

Diyarbakır’da 4 gün önce beyin kanaması geçiren Mardin Artuklu Üniversitesi’nde Rektör Yardımcısı ve Halkların Demokratik Partisi (HDP) eski Milletvekili Prof. Dr. Kadri Yıldırım, yaşamını yitirdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Hrant Dink cinayeti davasında karar açıklandı

Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink’in 14 yıl önce öldürülmesine ilişkin 6’sı tutuklu 13’ü firari 76 sanığın yargılandığı dava karara bağlandı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Mustafa Peköz AB Liderler Zirvesi’ni ve verilen mesajları yazdı: Türkiye’ye hem sopa hem havuç

Araştırmacı- Yazar Mustafa Peköz’ün kaleme aldığı “AB Liderler Zirvesi ve Türkiye’nin Geleceği” adlı yazısında, “Erdoğan’ın bölgesel politikalarda AB çizgisini izleme, iç politikada kendi çizgisini uygulama yöntemi izleyeceğine dair bir algı var. Yani AB vermek istediği mesaj ‘bölgesel ilişkilerde sizin, iç politikada kendi kararlarımı yaşama geçiririm.” Bu mesajın kabul edileceğini sanmıyorum.” İfadelerine yer verdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Çölaşan: Büyük tehlike altındayız, bizim yandaş medya bile paniklemiş durumda

Sözcü yazarı Emin Çölaşan, köşe yazısında iktidara yönelik dikkat çeken ifadelerde bulundu. Çölaşan büyük bir tehlikeye dikkat çekti.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Abdulkadir Selvi: HDP’nin kapatılmasıyla ilgili süreçte ilk adım 31 Mart’ta atılacak

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, HDP’nin kapatılması istemiyle açılan davaya ilişkin kaleme aldığı yazısında, “HDP’nin kapatılmasıyla ilgili süreçte ilk adım 31 Mart Çarşamba günü atılacak.” İfadelerine yer verdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Mehmet Öcalan kardeşi ile yaptığı telefon görüşmesinin detaylarını anlattı

Asrın Hukuk Bürosu, İmralı Cezaevi’nde bulunan PKK Lideri Abdullah Öcalan’ın ailesiyle telefonla görüştüğünü ancak, görüşmenin yarıda kesildiğini duyurdu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Berat Albayrak’ın nasıl döneceğine ilişkin Rasim Ozan Kütahyalı’dan sonra Barış Yarkadaş’tan da dikkat çeken iddia

Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı, Berat Albayrak hakkında dikkat çeken bir iddiada bulundu. Kütahyalı, “Berat Albayrak’ın muhteşem ve kuvvetli dönüşüne hazır olun” dedi. Berat Albayrak’ın ne zaman döneceği sorusu medyada en çok konuşulan sorulardan biri oldu. Berat Albayrak ile ilgili bir çok iddia konuşuluyor. Kütahyalı’nın bu iddiası da tutmadı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Ankara’ya ulaşan KESK üyelerine polis engeli

İstanbul’dan Ankara’ya yürüyen KESK üyelerinin, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı önünde yapmak istediği açıklama polislerce engellendi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Diyarbakır’da silahlı saldırgan bir aileyi rehin aldı

Diyarbakır’da, 4 kişilik bir aileyi rehin alan saldırgana yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda 2’si yaralı, 5 kişi evden çıkarıldı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

“AKP’li yönetici uyuşturucu kullandığı için gözaltına alındı”

Sosyal medyada, lüks bir araç içinde uyuşturucu kullandığı belirtilen görüntüleri yayımlanan ve AKP Genel Merkezi’nde özel kalem görevlisi olduğu iddia edilen Kürşat Ayvatoğlu gözaltına alındı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Saldırıya uğrayan Levent Gültekin: Bu işi organize edeni buldum

Halk TV’de katılacağı yayın için gittiği Bakırköy’de kalabalık bir grubun saldırısına uğrayan gazeteci Levent Gültekin, kendisine yönelik saldırıyı organize eden kişiyi bulduğunu açıkladı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

İstanbul Sözleşmesi afişleri sebebiyle Bilecik Belediye Başkanı hakkında soruşturma

İçişleri Bakanlığı, İstanbul Sözleşmesi’nin feshine karşı kentin çeşitli yerlerine astırdığı afişlere ilişkin Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin hakkında soruşturma başlattı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilişim