Gazete Emek- Organize suç örgütü Sedat Peker, Cem Küçük'ün kendisini hedef alması üzerine AKP'li  ismin görüntülerini sosyal medyada ifşa etti. Küçük, Sedat Peker'in yayınladığı videonun ardından "Bazen insanlar ne zaman bırakacağını bilmiyorlar, Batı’da görüyorsunuz, zirvedeyken bırakanlar oluyor ya da emekli oluyor" düşüncesini dile getirdi.

 

 

 

 

 

Kurban Bayramı tatili 9 gün olacak. Kurban bayramı tatilini takip eden günler ile 15 Temmuz'u takip eden Çarşamba ve Perşembe günleri idari izin sayılacak.

 

 

 

GÜNÜN ÖZETİ 

 

Sedat Peker ifşasından sonra Cem Küçük’ten ilk yazı: Bazen insan ne zaman bırakacağını bilmiyor 

 

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, "Bazen insanlar ne zaman bırakacağını bilmiyorlar, Batı’da görüyorsunuz, zirvedeyken bırakanlar oluyor ya da emekli oluyor" dedi. 

 

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

Prof. Dr. Özgür Demirtaş’tan BDDK kararı yorumu: "Ekmek 10 lira olacak"

 

Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş, Youtube hesabından Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun (BDDK) mevduatlarında TL karşılığı 15 milyon TL'nin üzerinde döviz bulunduran şirketlere, TL kredi verilmemesine ilişkin aldığı kararı değerlendirdi. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

Ahmet Davutoğlu: Çok tehlikeli bir süreç konusunda uyarıyorum 

 

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu,  BDDK kararlarına dair değerlendirmede bulundu.Davutoğlu, "Bugün tetiklenen çok tehlikeli bir süreç konusunda uyarıyorum" dedi.

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

Adana'da evlere operasyon: HDP'li Eş başkanlar dahil çok sayıda kişi gözaltında

 

 Adana'da Binevş Kültür Merkezi ve evlere düzenlenen baskınlarda HDP Adana İl Eşbaşkanı Helin Kaya ve Mehmet Karakış, Seyhan Belediyesi Başkan Yardımcısı Funda Buyruk'un da bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı. 

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

 

 

Milli Eğitim Bakanı Özer: "81 ilde meslek liselerimize ekmek fabrikası kuracağız"

 

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Türkiye'de 81 ilde 100 noktadaki meslek lisemize ekmek fabrikası kuracağız. Günlük 1 milyon ekmek üretimiyle, o liselerin satış büfelerinde vatandaşlarımızı düşük fiyatlı ekmekle buluşturacağız" dedi.

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

 

TİSK'ten asgari ücret açıklaması: Çözüm olacak formüller için işbirliğine açığız 

 

 

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) asgari ücret zammına ilişkin açıklamalarda bulundu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

 

 

Demirtaş'tan Erdoğan'a: "Sen böyle ilkeli durdukça benim burada gözlerim yaşarıyor"

 

 

HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, kaleme aldığı "Dik Dur Eğilme Reis?" başlıklı yazısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın iç ve dış siyasetteki tutumunu eleştirdi. 

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

 

 

 

Siyanür borusu patlamıştı: Erzincan'daki altın madeninin faaliyetleri durduruldu

 

 

Erzincan'ın İliç ilçesinde, Türk ve Kanadalı firmanın sahip olduğu Anagold Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından işletilen madende kullanılan siyanürü taşıyan borunun patlaması sonucu oluşan çevre kirliliği sonucu altın madenin faaliyetlerini durduruldu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Kurban Bayramı tatili 9 gün olacak 

 

 

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, ekonomiyi çok uzun bir süre daha düzeltemeyeceklerini itiraf etti. Erdoğan, "Milletimizden biraz daha sabır bekliyoruz. İnşallah 2023'ün Şubat ve Mart aylarından itibaren enflasyonu makul ve daha aşağı indireceğimiz seviyeye çekmiş olacağız." dedi.

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 





 

Editör: TE Bilişim