Gazete Emek- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sinop'ta gerçekleştirilen Muhtarlar Buluşması’nda konuştu. Kılıçdaroğlu,  “Bizim bir ittifakımız var. 4 parti var. Yerel yönetimlerde bir ittifak olmadı. HDP ayrı parti biz ayrı partiyiz. HDP ile aynı parti olduk demedik. Biz zulmün karşısında, haksızlığın karşısında susmayız. 

İngiltere PEN siyasetçi ve yazar Selahattin Demirtaş hakkında bir açıklama yayınlayarak, 10 Nisan'daki doğumgününden önce dayanışma mesajları göndermek için çağrıda bulundu.

GÜNÜN ÖZETİ


Kılıçdaroğlu sert tepki göstermişti! Ahmet Hakan fişleme haberi için özür açıklaması yayınladı

Hürriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, 104 emekli amiralin yakınları arasında CHP'ye üye olanların isimleri yazılarak hedef gösterilen haber için özür diledi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Kılıçdaroğlu'ndan HDP ile ittifak açıklaması: Biz haksızlığın karşısında susmayız
Sinop'ta gerçekleştirilen Muhtarlar Buluşması'nda açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Bizim bir ittifakımız var. 4 parti var. Yerel yönetimlerde bir ittifak olmadı. HDP ayrı parti biz ayrı partiyiz. HDP ile aynı parti olduk demedik.” diye konuştu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Cumhurbaşkanlığı'ndan MHP'li Çayeli Belediyesi'ne 750 bin liralık 'itfaiye' aracı!

MHP'li Çayeli Belediyesi, Cumhurbaşkanlığı tarafından hibe dilen 750 bin liralık aracı itfaiye öncü aracı yaptı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


İMC TV, Hayat TV gibi TV ve gazeteleri kapatan OHAL KHK'sı AYM tarafından iptal edildi

Anayasa Mahkemesi, 15 Temmuz askeri darbe girişiminin ardından çok sayıda televizyon kanalı ile gazete ve dergilerin kapatılmasını öngören kararnamenin iptaline karar verdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Altaylı: Antrenmana Ferrari ile gidene aşı var, işe belediye otobüsü ile gidene aşı yok

HaberTürk yazarı Fatih Altaylı, Türkiye Futbol Federasyonu ve Kulüpler Birliği'nin yaptığı toplantı sonucu, futbol camiasına aşı önceliği tanınmasına tepki gösterdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Bekir Güneş yazdı: Herkes tecrübeli çalışan istiyor! Peki, gençler nasıl tecrübe kazanacak?

Eğer bir sektör bir genç istihdam edip bir ay sonra çıkarıyorsa buradaki sorun gençlerin başarısız olması değildir. Buradaki sorun kapitalizmin vahşi kazanma hırsıdır. Hemen kazanmak istiyor. Kimi istihdam ediyorsa onun hemen kazandırmasını istiyor. Tecrübeliler çünkü kazandırmanın yolunu öğrenmiş. Bu kazanmanın yolu aynı zamanda insani duyguların, vicdanın yolu ile ters orantılıdır. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


AKP kongresine maskesiz katılan meclis üyesi koronavirüsten hayatını kaybetti

AKP'nin 24 Mart'ta düzenlenen 7. Olağan Kongresi'ne katılan Çekmeköy Belediye Meclis Üyesi Bülent Aydoğdu, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


AKP'li vekil Yılmaz’dan tepki çeken sözler: Kanırta kanırta Büyükşehir'i alacağız

AKP Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz, “Bağırta bağırta Akdeniz Belediyesi'ni aldık, kanırta kanırta Büyükşehri alacağız.” dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


İngiltere PEN'den Demirtaş için dayanışma çağrısı: Zulmün simgesi oldu

İngiltere PEN, HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın 10 Nisan’daki doğum gününden önce dayanışma mesajları göndermek için çağrıda bulundu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Kod-29 ile işten atılan Migros depo işçilerine müdahale: Çaldığınız her şeyi geri alacağız!

Tuncay Özilhan’ın Beykoz’daki villası önünde haklarını isteyen Kod-29 ile işten atılan Migros işçilerine polis müdahale etti.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Ayasofya Camii Baş İmamı Mehmet Boynukalın görevden alındı

Ayasofya Camii Baş İmamı Prof. Dr. Mehmet Boynukalın, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’ndeki akademik görevine geri döndü.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

 'Güvenlik soruşturması' yasa teklifi Meclis’ten geçti
Meclis’te muhalefetin oylarıyla reddedilen, ancak Genel Kurul’da yeniden oylanarak görüşmesine devam edilen ‘güvenlik soruşturması’ teklifi kabul edildi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilişim