Gazete Emek- AKP Ağrı İl Gençlik Kolları Başkanı Halil İbrahim Selçuk tarafından paylaşılan sahur yemeği görüntüleri parti içinde büyük tartışma yarattı. Tepkilerin ardından silinen sahur görüntülerinin ardından Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, yapılan etkinlikte verilen kahvaltı tabaklarının faturasını paylaştı.Sayan,"İmamoğlu'nun zamlarını gündem düşürmek için bir kahvaltı maliyeti üzerinden bize yüklenmeye çalışıyorsunuz. Zorunuza gidebilir. İmamoğlu'nun zamlarını gündemden düşürmek için Ağrı'ya yüklenmeyin, Ağrı'nın huzurunu bozmayın" dedi. 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası piyasa katılımcıları anketine göre katılımcıların yıl sonu tüketici enflasyonu (TÜFE) beklentisi yüzde 46,44'e yükseldi. Bu beklenti bir önceki anket döneminde yüzde 40,47 olmuştu.

 

GÜNÜN ÖZETİ 

Et ve Süt Kurumu'na giden Kemal Kılıçdaroğlu içeriye alınmadı  

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Et ve Süt Kurumu'ndan randevu istemiş ve kurumdan geri dönüş alamadığını açıklamıştı. Kurumu ziyaret etmek isteyen Kılıçdaroğlu, içeri alınmadı. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Emek ve meslek örgütleri,1 Mayıs programını açıkladı 

DİSK, KESK, TMMOB, TTB ve TDB ortak bir basın toplantısıyla 1 Mayıs 2022 programını açıkladı. Ortak basın metnini DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu okudu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

İYİ Partili Arzu Önşen: Ben sosyalist devrimci bir ülkücüyüm

Tele1'de Enver Aysever'in Ayrıntılar programına katılan İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Arzu Önşen, 'Ben sosyalist, devrimci bir ülkücüyüm' dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Et ve Süt Kurumu'ndan Kılıçdaroğlu açıklaması: Muhatabı biz değiliz

Et ve Süt Kurumu, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun kurumun önünde açıklama yapmasına ilişkin paylaşımda bulunuldu. Paylaşımda, "Randevu talebine 7 Nisan Perşembe günü geri dönülmüş, 'Tarım ve Orman Bakanımız Vahit Kirişci ile görüşmeniz daha uygun olur, zira sizlerin muhatabı kendisidir." denildi. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Merkez Bankası, yıl sonu enflasyon beklentisini yükseltti

Merkez Bankası, nisan ayı piyasa katılımcıları anketini paylaştı. Ankete katılan piyasa katılımcıları bir önceki ay yüzde 40,47 olan yıl sonu enflasyon beklentilerini yüzde 46,44'e yükseltti.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

AKP'li Sayan, lüks sahur programını savundu: "Ağrı'ya yüklenmeyin"

AKP'nin tepki çeken sahurunun faturasını paylaşan Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, "İmamoğlu'nun zamlarını gündemden düşürmek için bir kahvaltı maliyetini gündem yapıyorsunuz" dedi. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 


 

Editör: TE Bilişim