Gazete Emek-İstanbul Mecidiyeköy’de Büyük Birlik Partisi’ne (BBP) yakınlığıyla bilinen Alperen Ocakları’nın isminin yazılı olduğu araç, trafikte diğer sürücüleri taciz ederek ilerdi.

Antalya’nın Kumluca ilçesine bağlı Yeni Mahalle’de Ali Alataş, boşandığı Gülcan Kılınç ve annesi Gülizar Kılınç’a silahlı saldırıda bulundu. Silah seslerinin duyulmasıyla ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Gülizar Kılınç'ın olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi.

GÜNÜN ÖZETİ

Süper Lig'de görev yapacak 54 hakem açıklandı; Doğu ve Güneydoğu'dan hiçbir hakem alınmadı

Süper Lig'de 2021-2022 sezonunda görev alacak hakemler belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu bu hakemleri resmi web sitesinden açıkladı. Geçen sezon kariyerini noktalayan Fırat Aydınus'a MHK Talimatı'ndaki değişiklik sonrasında 1 yıl daha görev yapma hakkı doğdu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Sanatçı Fazıl Say'dan Suriyeli ve Afgan tepkisi: Ülke bunu niye yaptığını bilmeli

Piyanist Fazıl Say, "Bir ülke milyonlarca yabancıyı ülkesine alıyorsa, bunu niye yaptığını, kendi potansiyeli ve ihtiyacını iyi bilmeli" düşüncesini dile getirdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

TİP'li Barış Atay'dan CHP ve HDP ile ittifak sinyali

TİP Milletvekili Barış Atay, Cumhuriyet Halk Partisi ile birlikte ortaklaşa bir siyaset yürütülebileceğinin de sinyallerini verdi

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Kemal Söbe yazdı: Kürt sorunu, demokratikleşme ve solun gelişimi üzerine

Kürtler inkar edildikçe, radikal sol darbelendikçe, sağ-muhafazakarlar, devleti sol'u tarafından iktidara taşınmıştır. Radikal sol, ilk kez en büyük darbeyi, 1918'de, aldı. Mustafa Suphi ve arkadaşları, Karadeniz'in soğuk sularında katledildiler.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Sinan Gülün yazdı: Tarihte İnsanlığın birbiriyle olan savaşında gelinen nokta

Elbette unutulmamalıdır ki savaşsız geçmeyen insan tarihinde hiçbir savaş I.ve II. Dünya savaşları kadar dünyada insan hayatını bu denli büyük bir enkaz altında donuk bırakmadı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Antalya'da kadın cinayetleri: 2 kadın katledildi

Kumluca ilçesinde Ali Alataş, Gülcan Kılınç ve annesi Gülizar Kılınç’ı katletti.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


 

Diyarbakır'da silahlı kavga: 1 kişi hayatını kaybetti

Bağlar ilçesinde çıkan silahlı kavgada, bir kişi yaşamanı yitirdi, bir kişi yaralandı. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

VİDEO- İstanbul'da plakasız, çakarlı, plakasında 'Alperen Ocakları' yazan araç gündem oldu

İstanbul'da, trafikte plakasız ve çakarlı bir aracın diğer sürücüleri taciz ederek yol alması tepki çekti. Aracın plaka yerinde 'Alperen Ocakları' yazması dikkat çekti.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Orhan Bursalı, Ziya Selçuk’un neden istifa ettiğini yazdı: Hiçbir dediğini yaptıramıyormuş

Cumhuriyet yazarı Orhan Bursalı, Ziya Selçuk'ın Milli Eğitim Bakanlığı görevinden istifa etmesine ilişkin olarak kaleme aldığı yazısında, "Ziya Bey, eğer Milli Eğitim’e, bu millete bir hizmette bulunmak istiyorsa, Milli Eğitim çarkının dönmesindeki yanlışları tartışmaya açmalıdır" dedi..

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilişim