Gazete Emek-  AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, CHP'nin elindeki yerel yönetimleri kastederek, "Militan bir kadro asla yerli ve milli değiller, hizmeti asla düşünmezler. Onların derdi sapkın ideolojilere hizmet etmektir" dedi. Osmaniye'de partisinin il başkanlığında gazetecilere açıkalamalarda bulunan Özhaseki, Türk siyasi tarihinde 1946 yılının, belediyelerde de 1994'ün milat olduğunu savundu.

Yılmaz Erdoğan yangın bölgesinden duyurdu: Yanan ormanları sahipleneceğiz 


"HİZMETİ DÜŞÜNMEZLER"

Özhaseki, şu iddiaları dile getirdi: "94 öncesine baktığımız zaman genellikle sol belediyelerde şunu gördük. Militan bir kadro asla yerli ve milli değiller, hizmeti asla düşünmezler. Onların derdi sapkın ideolojilere hizmet etmektir. Su akmazmış umurlarında değil. Çöp dağları birikir patlar insanlar ölür umurlarında bile olmaz. Buna kendi şehrim Kayseri'de de, Ankara'da da, İstanbul'da da şahitlik etmiş bir arkadaşınızım."

Sedat Peker tarih verdi: Ümitcan Uygun’un neden tutuklanmadığını anlatacağım



Özhaseki, CHP'li belediyelerin yapmaya çalıştığı tek şeyin algı operasyonu olduğunu iddia ederek, "Cumhuriyet Halk Partili belediyelerinin birinci mahareti algı. Seçim öncesinde bir mağduriyet edebiyatı, seçimler geçti Ankara, İstanbul gibi büyükşehirlerde aynı operasyon devam ediyor." diye konuştu.




Kaynak: Dokuz8haber

Editör: TE Bilişim