Gazete Emek- Türkiye'nin bazı üniversitelerinde Ülkücüler'in öğrencileri rahatsız ettiği, zaman zaman tehdit ve taciz ile korkuttukları bilgileri geliyor. Daha önce benzer birçok durum yaşanmıştı. Öğrenciler arasında bu durum kavgalara dönüşmüştü. 

Benzer bir durum da Antalya'nın Alanya İlçesi'ne bağlı Gazipaşa Üniversitesi'nde yaşanıyor. Gazipaşa'da okuyan öğrenciler son bir haftadır sürekli Ülkücülerin sözlü ve fiziksel şiddetine uğradıklarını belirtti. Gazete Emek'e ulaşan öğrenciler bu durumun son bulması için seslerinin duyurulmasını istedi. 

Tamer Karadağlı: Nihal Yalçın'ın paylaşımlarına baktım, Demirtaş'ı paylaşmış

"POLİSLER DE GELDİ BİR ŞEY DEĞİŞMEDİ"

Güvenlikleri açısında isimlerinin bilinmesini istemeyen öğrenciler şunları söyledi:

"Merhabalar size bunu yazıyorum ama faydası olur mu bilmiyorum. Biz Üniversiteli gençler olarak şuan Alanya Gazipaşa'da okuyoruz. Burada 1 haftadır sürekli Ülkücülerin sözlü ve fiziksel şiddetine uğruyoruz. Kimse de bir şey yapmıyor maalesef. Bugün de yurdun önüne gelip kavga çıkarttılar. Hem sözlü hem de fiziksel şiddete maruz kaldık. Polisler geliyor ama yine de değişen bir şey yok. Okula gidemez olduk. Korkuyor herkes. Ve sonumuzun ne olacağı hiç belli değil. Umarım bu mesajı görüp bizi ciddiye alırsınız"

Gazipaşa Üniversitesinde okuyan birden çok öğrenciden bu durumu teyid ettik. Öğrenciler okul yönetiminin de yeterli önlemleri almadığını söylüyor. 

Not: Foto arşivdir ve Gazipaşa Üniversitesi'nde yaşnanlara ait değildir.

Editör: TE Bilişim