Gazete Emek- AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya destek açıklamasının ardından Muğla Fethiye'de din kültürü öğretmeni olan Yunus Taşkıran, silahla fotoğrafını paylaştı ve "Biz de senin emrindeyiz Aga. 600 Metreden nokta atışı" dedi.

Erdoğan'ın AKP grup toplantısında İyi Parti Lideri Meral Akşener hakkındaki sözleri ve İçişleri Bakanı Soylu'ya desteğini açıklaması dikkat çekmişti.

Erdoğan, Akşener'in Rize ziyaretinde esnaf ziyareti yaptığı sırada uğradığı provokasyon ile ilgili bugünkü grup toplantısında “Gelin Hanım dua et ki, Rize'de çok ileriye gitmeden ders verdiler, bunlar iyi günler, daha neler olacak neler..." demişti.

Erdoğan'ın sözlerin ardından Muğla Fethiye'de Din Kültürü Öğretmeni olduğu öğrenilen Yunus Taşkıran, sosyal medya hesabından elinde tüfekle fotoğrafını paylaştı. Taşkıran, Süleyman Soylu'nun Erdoğan'a teşekkür mesajına atıfta bulunarak paylaşımına "Biz de senin emrindeyiz Aga. 600 Metreden nokta atışı, 800 Mette kola, bacağa. Yani 800 Metreden fazla yaklaşma" sözlerini paylaştı.

ÖĞRETMEN HAKKINDA İNCELEME

Muğla’nın Fethiye ilçesinde silahlı fotoğrafını paylaşıp İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya destek mesajı veren din kültürü öğretmeni Yunus Taşkıran hakkında Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından inceleme başlatıldığı öğrenildi.

“SİYASET, OKULA GİRERSE TOPLUM BOZULUR”

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin de olayla ilgili şu değerlendirmeyi yaptı:

“Bu paylaşımı yapan zat, bir din öğretmeni! Çocuklarımıza, iyiliği, doğruluğu, sevgiyi ve hoşgörüyü öğretmesi gerekirken, ‘kaç metreden bacağa, kola atış yapabilirim’ paylaşımı yapıyor. Kimin koluna, bacağına ateş edecek acaba? Kendi insanımızın mı? Siyaset, camiye, kışlaya, okula girerse toplum huzuru bozulur. Bu en açık örneği! Yetkilileri gereğini yapmaları için göreve davet ediyorum.”

Kaynak: Artı Gerçek 

Editör: TE Bilişim