Gazete Emek- AKP'nin Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün Adıyaman'da CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem ince'nin Demirtaş'ı ziyaret etmesini eleştirerek, "Bu terör örgütünün güdümündeki partinin istismarını yaptıkları yerde bir tane dikili ağaçları var mı? 

Sayın Muharrem İnce ince Edirne'ye gittin. Bu ziyaret ettiğin şahıs değil miydi 53 Kürt kardeşimin ölümüne neden olan. Neymiş serbest bırakılması gerekiyormuş. Bu ülkede hukuk var. 53 Kürt kardeşimi öldürdüler. Yasin Börü'nün hesabını veremezsiniz. Yargı tecelli edecektir. Gereği neyse olacak. Bunlar sadece mezar taşı dikmeyi bilirler. Cezaevindeki zatın elinde 53 vatandaşımızın kanı var." şeklinde konuştu. 

Erdoğan'ın bu açıklamasına Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan Cumhurbaşkanı Adayı Selahattin Demirtaş cevap verdi. Demirtaş twitter hesabından Erdoğan'a tepki göstererek, "Her gün meydanlarda, televizyonlarda bana iftira atmaya devam ediyorsun. Benim burada elim kolum bağlı. Yine de arkamdan konuşmaya devam ediyorsun. Ama halkın da eli kolu bağlı mı sanıyorsun? Hak ettiğin cevabı sana 24 Haziran'da, sandıkta verecekler. @RT_Erdogan

Editör: TE Bilişim