Gazete EmekDoğan Medya'nın Demirören Grubu'na satışının ardından Hürriyet gazetesinin binasında devir teslim töreni düzenleniyor. Törende konuşan Doğan Grubu Onursal Başkanı Aydın Doğan, "Artık biraz kaşarlandık mı ne yaptık?" ifadelerini kullandı.

Doğan Medya'nın Demirören Grubu'na satışının ardından Hürriyet gazetesinin binasında devir teslim töreni düzenleniyor. Törene, Doğan Grubu Onursal Başkanı Aydın Doğan, Vuslat Doğan Sabancı, Arzuhan Doğan Yalçındağ, Begünhan Doğan Faralyalı, Demirören Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yıldırım Demirören, Demirören Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Meltem Demirören ve Tayfun Demirören katıldı. Aydın Doğan, devir teslim töreninde kürsüye gelerek konuşmasını yaptı. Aydın Doğan'ın konuşmasının satır başları şöyle:

Değerli arkadaşlar, dostlarım, kardeşlerim....

40 yıl önce bir yolculuğa çıktım. Sadece bu binadan ayrılıyorum. Yine sizin arkadaşınız, dostunuzum. Ben 59 yıl evvel Mecidiyeköy Vergi Dairesi'ne kaydoldum. 40 yıl evvel de basın dünyasına adım attım. Benim iş dünyasında oturup sohbet ettiğim çok az insan vardır. İçimde bir burukluk var böyle bir kurumdan ayrıldığım için ama... Yeni dostlar bulmak zor bundan sonra. Onun için eski dostlarla gene dostluğumu devam ettirmek istiyorum. 22 Mart'tan beri halka açıkladık. Bizim yayın grubunun sahibi Demirören Grubu olmuştur.

Ben gemiyi kazasız, belasız limana yanaştırdım. Önceki devirlerde çok heyecanlanmıştım. Artık heyecanlanmıyorum. Artık biraz kaşarlandık mı ne yaptık?

Kaynak: Cumhuriyet

Editör: TE Bilişim