Gazete Emek-  Emekli Amiral Semih Çetin, Halk TV'de yaptığı açıklamada "Whatsapp grubundaki metnin altındaki tarih 6 Nisan 2021 ve başında “Yüce Türk Milletine” diye bir ifade yok ve başında bildiri değil ‘basın duyurusu’ yazıyor" dedi.

Çetin'in Halk TV'de yayımlanan "haberaktif" programına ulaştırdığı ve WhatsApp grubunda amirallerin paylaştığı metnin başında "basın duyurusu" yazdığı görülürken basına sızdırılan belgenin başında "Yüce Türk milletine" yazdığı görüldü.

Ayrıca 4 Nisan 2021 tarihinde sızdırılan belgede birçok cümlenin değiştirildiği ve çıkarıldığı da ortaya çıktı.

İşte canlı yayında paylaşılan iki belgenin farkı:

AKP'li üye Facebook üzerinden parti içi rant kavgalarını deşifre ederek istifa etti

Hasip Kaplan'dan HDP'ye tartışma yaratacak Hüda Par çağrısı

ZİHNİ ÇAKIR : YAYIMLANMADAN AKP’Lİ BAKANA GÖNDERİLDİ

Amirallerin bildirisini yayımlayan ve AKP'ye yakınlığı ile bilinen Avaztürk'ün Genel Yayın Yönetmeni Zihni Çakır, bildiriyi kendisine gönderen ismin; bildiri henüz yayımlanmadan önce AKP'li bir bakana da gönderdiğini ifade etti.

Avaztürk Genel Yayın Yönetmeni Zihni Çakır, Halk TV'de yayımlanan "haberaktif"te çarpıcı açıklamalar yaptı. Çakır, metin herhangi bir yerde yayımlanmadan önce şu an kabinede görev alan bir AKP'li bakana gönderildiğini ifade etti.

Emekli amirallerin yayımlayacağı asıl belge ortaya çıktı: İşte iki metin arasındaki farklar!Emekli amirallerin yayımlayacağı asıl belge ortaya çıktı: İşte iki metin arasındaki farklar!

Hangi bakana gittiğini de bildiğini söyleyen Çakır, bakanın ismini açıklamak istemediğini ifade etti.

Kaynak: Gerçek Gündem 

Editör: TE Bilişim