Gazete Emek-  HaberTürk yazarı Fatih Altaylı, BloombergHT'de ekrana gelen Spor Saati programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe ile ilgili konuşan Altaylı, "Kimse geç kalmış değil. İyi bir ritim yakalarlarsa götürürler. Şu anki görüntü Fenerbahçe’nin iyi oynayabildiği... Daha önce iyi oynayamıyordu. Bu sezonun en iyi ilk yarısını oynadılar. Şimdi Fenerbahçe'de bazı sorunlar olduğunu dışarı taşan sorunlar olduğunu biliyoruz. Rıdvan neden istifa etti NTV'de. Emre neden istifa etmeye kalkıştı, neden olaylar çıktı bu bir şey. Ali Koç durduk yerde neden hâlâ FETÖ var futbolda dedi bu başka bir şey. Böyle garip şeyler oluyor. Fenerbahçe'nin bence sıkıntılarından bir tanesi Başkanın gereksiz konuşma durumu. Bence Ali Koç bugünlerde biraz suskun kalmalı. Zaten Federasyon ve hakemlerle ilgili söylenmesi gerekenden fazlasını söyledi. Baktığınız zaman bu federasyonun Fenerbahçe aleyhtarı bir Federasyon olduğunu söylemek oldukça güç" dedi.

Rıdvan Dilmen'in istifası ve sonrasında Emre Belözoğlu'nun da istifa ettiği iddiaları üzerine konuşan Altaylı, "Valla bilemiyorum bağlantısı ne olabilir. Rıdvan son zamanlarda çok tartışmalı bir isim. Bir grup spor yazarıyla ilgili ilginç iddialar ortaya attı. Bunların büyük bir bölümünün konuşulduğunu biliyoruz, bunlar Rıdvan'a dava açtılar. Rıdvan'ın siyasetle ilişkileri belli. Daha sonra Rıdvan'ın suçladığı isimlerden bazıları hakkında insan kaçakçılığı ile ilgili Basketbol Federasyonu düzeyinde suç duyurularında bulunuldu. Çok dedikodu var, Rıdvan'ın Fenerbahçe'de görev alacağı, zaten NTV'de geçmişteki pozisyonunun olmadığı; maddi manevi, o yüzden ayrılmak istediği. Rıdvan'ın Fenerbahçe'ye konuşlandırılması yönünde talepler olduğu bunun emrede rahatsızlık yarattığı. Bunların hepsi şayia, hepsi konuşuluyor bilmiyoruz. Bunların konuşulması bir camia için iyi değil. Konuşulursa sorun çıkar" diye konuştu.

Ali Koç'un "FETÖ hala Türk futbolunun içinde" ifadelerine değinen Altaylı "Ali Koç’un FETÖ hala futbolda var demesi... Biliyoruz ki Türk futbolundaki en önemli iki Fethullahçıdan bir tanesi, FETÖ üyesinden bir tanesi Hakan Şükür, diğeri Emre. Hakan Şükür kaçak ama Emre burada. Fenerbahçe'de bir görevde. Ali Koç böyle deyince Galatasaraylılar da 'Ne oldu Emre mi anlattı' dedi takip ettim ben sosyal medyadan" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: BirGün 

Editör: TE Bilişim