Gazete Emek- "Tarihin sıfır noktası" olarak nitelendirilen ve UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan Göbeklitepe'de yürüttüğü kazı çalışmaları ve elde ettiği bulgularla tarihe ışık tutan Prof. Dr. Klaus Schmidt'un eşi Çiğdem Köksal Schmidt, Şanlıurfa'da komşusunun saldırısına uğradığını duyurdu.
 

Süleyman Soylu, Berat Albayrak ile olan çarpışmayı anlattı: Bir tek bundan korkuyorum



"GÜNLERDİR BENİ TACİZ EDİYORDU"

Saldırı sonrası yara ve morluk izleri oluşan yüzünün fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Çiğdem Köksal Schmidt, olayı şu ifadelerle anlattı:

“Dün gece Urfa’da fiziki saldırıya uğradım. Bir sene önce sokaktan sahiplendiğim köpeğim kendi küçük cins köpeğini ısırdı diye günlerdir beni taciz eden, yanlış beyanlarla köpeğimi belediye ekipleri tarafından aldırtmaya çalışan ‘komşu‘ kadın dün gece beni yine şikayet etti. Karakolda uzun süren ifade verme sürecinden sonra sabaha karşı evime döndüğümde, sokakta tekrar karşılaştım. Bir buçuk metre uzunluğunda demir bir sopayı pusu kurmuş gibi birdenbire ortaya çıkarıp beni yerde hareketsiz hale getirdi. Başımı defalarca kaldırım taşlarına vurdu. İki defa bayılır gibi oldum, kendime geldiğimde sesim çıktığı kadar çığlık attım. Bu sırada hep, bak kimse sesini duymuyor, kimsenin umurunda değilsin, köpeğin bile duymuyor, öldüreceğim seni diyordu. Yine güçsüzleştiğimde, demir sopası ile birlikte sırıtarak kapısını hırsla çarptı, kapattı"



Kaynak: Cumhuriyet

Editör: TE Bilişim