Gazete Emek- Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un kontrolünde olan hesapta geçmiş yıllarda atılan tweetler ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un kontrolünde olan Türkiye Cumhuriyeti İletişim Başkanlığı Resmi Twitter Hesabı @iletisim'den geçmiş dönemde atılan 'silmeyi unutulan' çarpıcı tweetler ortaya çıktı.

TÜRKÇE OLİMPİYATLARINI PAYLAŞTILAR
 
Terör örgütü FETÖ'nün organizasyonu olan Türkçe Olimpiyatları'na katılan çocukların ziyaretine ilişkin haberin paylaşıldığı tweet sosyal medyada yeniden fark edilmesinin ardından ardından hızlıca silindi.

İşte İletişim Başkanlığı'nın hesabından atılan ve silinen FETÖ organizasyonunun ziyaretine ilişkin o tweet:


Öte yandan Türkiye Cumhuriyeti İletişim Başkanlığı Resmi Twitter Hesabı @iletisim'den ne olduğu anlaşılmayan "... Hepimiz artık Galatasaray'ı Beşiktaş'ı tanıyoruz ne yaptıklarını biliyoruz" tweeti de kısa sürede silindi.

METİN CİHAN'A TROLLER SALDIRISI

Gazeteci Metin Cihan bu tweetlerin ardından Gerçek Gündem'in haberini alıntılayarak trollerin kendisine saldırmaya başladığını söyledi. 

Metin Cihan Twitter'dan şunları yazdı:

olaya bak ya başka bir şey ararken tesadüfen iletişim başkanlığı eski twitlerine denk gelmiştim güleriz eğleniriz diye rt ettim panikleyip sildiler gerçek gündem haber yaptı fahrettin altun trollerini üstüme saldı

Bazı kullanıcılar paylaşımların Facebook'ta daha durduğunu paylaştı.

Kaynak: Gerçek Gündem

Editör: TE Bilişim