Gazete Emek- TGS Genel Başkanı Gökhan Durmuş, Diyarbakır'da bulunan Gazeteciler ile bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Bu toplantıda basın kartlarının gazetecilik örgütleri tarafından verilmesi ve Diyarbakır'da şube açılması üzerinde duruldu. TGS Diyarbakır temsilcisi Mahmut Oral da yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

Türkiye Gazeteciler Sendikası (TGS) Genel Başkanı ve TGS yönetimi Diyarbakır'daki gazetecilerle "Danışma ve Sohbet" toplantısında bir araya geldi. TGS Diyarbakır Temsilciliği’nde yapılan toplantıda gazeteciler, yaşadıkları sorunları ve bu sorunların nasıl çözüleceğine dair fikirlerini anlattı. 

Durmuş, bölgede yaşanan hak ihlallerine yetişmekte zorlandıklarını belirterek, hukukçularla birlikte daha sık geleceklerini söyledi. Ayrıca Diyarbakır temsilciliğinin şube olması için da çalışmalara başladıklarını ve ilk yönetim kurulu toplantısında bunu gündeme getireceklerini söyledi. 

Daha önce Başbakanlık şimdi ise Cumhurbaşkanlığı tarafından verilen basın kartlarına ilişkin de konuşan Durmuş, Gazeteciler'e basın kartlarının meslek örgütleri tarafından verilmesi için ciddi çalışmalar yaptıklarını söyledi. 

Editör: TE Bilişim