Gazete Emek- ABD Başkanı Donald Trump, Twitter hesabı üzerinden Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile ABD heyeti arasındaki görüşmeye ilişkin açıklama yaptı.

ABD Başkanı Donald Trump, Erdoğan - Pence görüşmesi sonrası sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ''Teşekkürler Recep Tayyip Erdoğan. Milyonlarca hayat kurtarılacak" ifadelerini kullandı. Trump ikinci paylaşımda ise, ''Bu anlaşma 3 gün öncesine kadar asla yapılamazdı. Bunu başarmak için 'sağlam' sevgiye ihtiyaç vardı'' dedi.


ABD Başkanı Donald Trump, Twitter hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ABD Başkan Yardımcısı Pence arasında Ankara'da yapılan görüşmeye ilişkin açıklamada bulundu.

Trump paylaşımında, "Türkiye'den güzel haberler var. Pence ve Dışişleri Bakanı Mike Pompeo birazdan basın toplantısı düzenleyecek. Teşekkürler Recep Tayyip Erdoğan. Milyonlarca hayat kurtarılacak" ifadelerini kullandı.

'BU ANLAŞMA İÇİN SAĞLAM SEVGİYE İHTİYAÇ VARDI'

Trump ikinci paylaşımında ise, ''Bu anlaşma 3 gün öncesine kadar asla yapılamazdı. Bunu başarmak için 'sağlam' sevgiye ihtiyaç vardı. Herkes için iyi oldu. Hepinizle gurur duyuyorum'' dedi.

“Türkiye’den haberler harika. Teşekkürler Erdoğan. Milyonlarca hayat kurtarılacak. “İnanılmaz bir sonuç. Türkiye, ABD, ortaklarımız ve Kürtler için harika bir gün. Medeniyet için harika bir gün. Erdoğan benim dostum. Türkiye doğru şeyi yaptı. Harika bir lider. Cumhurbaşkanı’na büyük saygım var. Erdoğan halkı için güvenlik istiyor. Erdoğan bir karar verdi. Çok akıllıca bir şey yaptı. Türkiye çok mutlu. Kürtler çok mutlu. ABD çok mutlu. Medeniyet çok mutlu."

Editör: TE Bilişim