Gazete EmekAKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisine yakın bir grup ünlüyü Hatay'a götürmesine ilişkin tartışmalar sürüyor. Bu defa ise şarkıcı Demet Akalın ile Türkücü İbrahim Tatlıses birbirine girdi.

Demet Akalın, Hatay ziyaretine gitmemesi nedeniyle kendisi hakkında "Yusuf Yusuf'tan gelmedi" dediğini belirttiği İbrahim Tatlıses'e tepki gösterdi. 

 
Geçtiğimiz günlerde Hatay’da Mehmetçik’i ziyaret eden ünlü isimler arasında yer almayan isimlerden Demet Akalın, sitemini sosyal medya hesabından dile getirmişti.

Dün ‘Söylemezsem Olmaz’ programına telefonla bağlanan Demet Akalın, “Beni arayan kimse olmadı. Hadi arayıp ulaşamadınız. Kocama ulaşsaydınız. Benim bütün işlerimle o ilgileniyor. Bu konuyla alakalı bana ulaşan olmadı” demişti.


Kızgınlığı geçmeyen Demet Akalın, bugün kendisi hakkında “Yusuf Yusuf’tan gelmedi” diyen İbrahim Tatlıses’e de cevap verdi.

Twitter hesabından açıklama yapan Demet Akalın şunları yazdı: “Erkek kardeşim 2 Mayıs’ta askere gidiyor! Bana “Yusuf yusuf” diyen İbrahim Tatlıses!!! Yazık!!!! Siz de gönderin çocuklarınızı, hepiniz gönderin hadi bakalım!!!! Korksam iki ay önce İşin Karacayla başvurmamm gitmek için!!”

Kaynak: Duvar
 

Editör: TE Bilişim