Gazete EmekMHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Partisi'nin haftalık olağan grup toplantısında konuştu. Bahçeli'nin hedefinde bu defa Afrin açıklamaları nedeniyle eski Genel Kurmay Başkanı ilker Başbuğ vardı. 


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli TBMM'de partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, Afrin Harekâtı'nın siyasete alet edilmemesi gerektiğini söyleyen eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ'a çok sert tepki göstererek, "PKK'ya laf etmeyenler neyden gocunmuşlardır? Askerlerimiz operasyondayken PYD'ye selam gönderip cesaretlendirip tek söz etmeyenlerin maksadı nedir?" dedi.


Bahçeli'nin konuşmasının satır başları şöyle:

Afrin şehidimize haciz konulması için girişimde bulunulmasını büyük bir üzüntü ile öğrendim. Buna teşebüs edenler hukukun yüz karasıdır. Bunların cezalandırılmaları şühedaya karşı görevdir. Şehide haciz millete ihanettir.

Şehidin babası evladının ardından senin yerine ben gideceğim diyerek meydan okumuştur. Bunları duyup da gururlanmamak mümkün müdür?Geçen hatfaki grup toplantasında "Gerekirse Afrin'e ben de giderim" sözümü diline dolayanlar, alay edenler hadi bu muhteşem duruşa bir şey söyleyin de görelim. Siyasete tutunmuş kripto PYD'liler, Fırsat kollayan gizli FETO hayranları yüreğiniz yetiyorsa şehitlerimize laf söyleyinde alnınızı karışlayalım, dünyayı size dar edelim. Bu sözlerimden rahatsız oldular. Yüzbinlerce Bozkurt Afrin için hazırdır.

Partimizin Afrin üzerinden siyasi hesaplar yaptığını söyleyenler karaktersizdir. Neymiş, Zeytin Dalı Harekâtı siyasete alet edilmemeliymiş. Bunu söyleyen eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ'a sormak lazım. Afrin'i siyasete alet edenler kimlerdir? Kimi kastediyorsun? PKK'ya laf etmeyenler neyden gocunmuşlardır? 

Askerlerimiz operasyondayken PYD'ye selam gönderip cesaretlendirip tek söz etmeyenlerin maksadı nedir?

Siyaset beka mücadelesini konuşmayacaktır da neyi konuşacak? Kuş ve böcek türlerinden mi bahsedelim?

"HERKES AYAĞINI DENK ALSIN"

PKK'lı, PYD'li teröristlere bazı ülkelerin danışmanlık hizmeti verdiği ayan beyan ortaya çıkmaktadır. Türkiye Afrin'de yedi düvele karşı adı konmamış bir savaş halindedir. ABD burnumuzun dibinde her türlü oyunu oynamaktadır. Mehmetçik Afrin'e terör tehdidini yok etmek için girmiştir. PKK/PYD terör örgütüne verilen desteğe son verilmelidir. Verilen silahlar toplanmalıdır. Herkes ayağını denk alsın. Kimse Türk milletine Menbiç'ten parmak sallamaya kalkmasın. Cenk bizim için düğün günüdür. Vatanımızı böldürmeyeceğimizi hala anlamayanlar varsa alayınızı şaşkına çeviririz.

Editör: TE Bilişim