Gazete Emek-15 Temmuz Darbe Girişimi'nde hayatını kaybeden Yeni şafak Foto Muhabiri Mustafa Cambaz'ın oğlu Alpaslan Cambaz, Başbakan Binali Yıldırım'a tepki gösterdi. 


Daha önce, "Barlas ailesinden tiksiniyorum" diye paylaşımda bulunan 15 Temmuz'da hayatını kaybeden Yeni Şafak foto muhabiri Mustafa Cambaz'ın oğlu Alpaslan Cambaz, bu kez Başbakan Yıldırım'ın "Bizi Afrin'e götür" diye slogan atan gençlere verdiği cevabı eleştirdi. Cambaz, "Devlet kademelerinde sırıtanlar, terbiyesizler görmek istemiyoruz" dedi.

Yıldırım'a tepki gösteren Alpaslan Cambaz'ı Cumhurbaşkanı Erdoğan, evinde ziyaret etmişti.
 
15 Temmuz darbe girişimi sırasında hayatını kaybeden Yeni Şafak foto muhabiri Mustafa Cambaz’ın oğlu Alpaslan Cambaz, Başbakan Binali Yıldırım’a tepki gösterdi.

 
Yıldırım’ın, “Bizi Afrin’e götür” diye tezahürat yapan AK Partililere gülerek, “Çıkışta gidiyoruz” demesini eleştiren Alpaslan Cambaz, “Sırıtanlar, terbiyesizler görmek istemiyoruz” ifadesini kullandı. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Cambaz, şunları söyledi:

“Komik mi? Şu anki HDP kongresi ne kadar sinirlendiriyorsa şu ciddiyetsiz görüntü de o kadar sinirlendirmeli sizi. Devlet kademelerinde devlet terbiyesi görmüş insanlar bulmak istiyoruz. Sırıtanlar, terbiyesizler görmek istemiyoruz. Samimiyete, ciddiyete, ağırbaşlılığa, sorumluluğa, az konuşmaya muhtacız. Ne bir partim ne de bir cemaatim var. Sadece bir devletim olsun istiyorum.”


‘BU TİPLERİ EKRANLARA, UÇAĞA DOLDURAN KİM’

Cambaz, daha önce de Barlas ailesi, Fuat Uğur, Kurtuluş Tayiz gibi isimlere tepki göstermiş, “Takiyyecilikte çığır açan bu tipleri ekranlara, gazetelere, uçağa dolduran kim?” diye sormuştu.

Alpaslan Cambaz, şu ifadeleri kullanmıştı: “Sürekli ama sürekli CHP eleştiren kafalardan bu memlekete şimdiye kadar fayda gelmemiş, bu saatten sonra da gelmeyecektir. AKP camiasında biraz aklı olan insan Kılıçdaroğlu’nu takmaz ve enerjisini kendi hükümetindeki çürükleri görmeye, onları ayıklamaya harcar. Hep dediğim gibi: Bu iktidar birçok saldırı gördü ama yıkılmadı. Fakat kötü savunulduğu için yıkılacak. Onu saldıranlar değil, savunanlar yıkacak.” 

Editör: TE Bilişim