Gazete Emek-  Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Zeytin Dalı Harekatı hakkında açıklama yaptı.

Bozdağ, açıklamasında "Kontrol altına alınan yerlerde hayatın normalleşmesi için hızlı adımlar atılacak, alt ve üst yapı imar/ihya edilecek. Yani henüz işimiz bitmedi; daha yapacak çok işimiz var" ifadelerine yer verdi.

Hükümet Sözcüsü ve Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Afrin merkezinin TSK ve ÖSO kontrolüne girmesinin ardından açıklama yaptı.

Twitter hesabın açıklama yapan Bozdağ, bomba ve tuzakların temizlendiğini aktardı. “Ama henüz işimiz bitmedi” diyen Bozdağ, “Afrin’e bağlı yerler kontrol altına alınacak ve bölge teröristlerden, tuzaklardan, bomba ve diğer silahlardan arındırılacaktır” ifadelerini kullandı.

Kontrol altına alınan yerlerde imar çalışmaları, gıda ve sağlık hizmeti sağlanacağını belirten Bozdağ, şöyle devam etti:

“Yani henüz işimiz bitmedi; daha yapacak çok işimiz var. Ama Afrin’de terör ve teröristler bitti; Afrin halkı üzerinde terör örgütünün kurduğu baskı ve zulüm sona erdi. Artık Afrin halkı; özgürlük, güvenlik, huzur,barış ve istikrar içinde yaşayacaktır.

Afrin’in kontrol altına alınmasıyla; PKK/KCK/PYD/YPG/DEAŞ terör örgütleri; bu terör örgütlerini sevenler ve destekleyenler; bu terör örgütleriyle bölgede yeni projeler peşinde koşanlar; bir kez daha kaybetmiştir; bir kez daha hüsrana uğramıştır/uğratılmıştır.” 

KAYNAK: DUVAR
 

Editör: TE Bilişim