Gazete Emek- Cumhurbaşkanı Erdoğan, 24 Haziran seçimleri öncesi HDP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Selahattin Demirtaş'ı hedef almaya devam ediyor. Erdoğan birçok mitiginde Demirtaş için "Terörist" kavramını kullanıyor.


Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kocaeli mitinginde HDP'nin cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'a ilişkin bir kez daha sert açıklamalarda bulundu.


 
Mahkemeye kararını bir an önce açıklaması için çağrıda bulunan Erdoğan, AKP'lilerin "idam" sloganları sonrası “Parlamento, dedim ya size daha önce, parlamento bunlarla ilgili kararı bana göndermiş olsaydı, ben bunu çoktan onaylardım” dedi.

Erdoğan'ın açıklamaları şöyle: Şuanda tutuklu mu bu adam tutuklu, bitti. Biran önce adalet kararını vermesi lazım aslında. Çünkü bu kadar insanın ölümüne sebep olan birisini önce o ölenlerin ailelerine sormak lazım; ne düşünüyorsunuz, Yasin Börü'nün annesine sormak lazım, ne düşünüyorsun. Yoksa bunların sırtında tabi biliyorsunuz maalesef küfe yok. Dedim ya size parlemento bunlarla ilgili kararı bana göndermiş olsaydı ben çoktan onaylardım. 

Editör: TE Bilişim